Bezoek de fonq.nl showroom in Utrecht
Bekijk het veelzijdige fonq.nl assortiment
Service en advies staan bij fonq.nl hoog in het vaandel
Bekijk de fonq.nl bedrijfsfilm

De kortingscode van fonQ.nl

Lees meer over alle fonQ.nl kortingsacties

Op onze kortingscodepagina vind je regelmatig een fonQ kortingscode
Op dit moment krijg je met kortingscode KCP3XA5FQC 3% korting op je bestelling.

Actievoorwaarden:
Let op de minimale bestelwaarde is €50,-. De code is geldig op alle producten met uitzondering van boeken, giftcards en de merken Fatboy, Muuto, Vipp, Zack en Wesco. De kortingscode is niet te gebruiken in combinatie met andere voucher- en kortingscodes. Deze code is geldig t/m 3 april 2015.

Tip! Bekijk de aanbiedingenpagina voor een overzicht van actuele acties waarmee je nu extra korting kunt scoren.
 
FonQ.nl heeft altijd kortingen voor haar klanten. Denk bijvoorbeeld aan aantrekkelijke kortingen op producten, gratis verzending vanaf €20 en geweldige bundelaanbiedingen. 

Social media acties

FonQ.nl bedenkt veel acties waarin producten worden weggegeven en wij onze volgers om hun mening vragen. Om op de hoogte te blijven van kortingsacties op fonQ.nl en de andere fonQ.nl webwinkels is het heel interessant om fonQ.nl te volgen via Facebook en / of Twitter

Wil je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties zijn?

In de nieuwsbrief van fonQ.nl besteden we aandacht aan actuele thema’s maar verwennen we onze lezers ook altijd met scherpe aanbiedingen, inspiratie en/of kortingscodes. Wanneer je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief, maak je bovendien kans op een giftcard van €25,-!
Direct aanmelden voor de voordeelmail!

Nog meer fonQelend voordeel!

Tot slot hebben we altijd leuke producten met aantrekkelijke kortingen. De meest aantrekkelijke aanbiedingen van dit moment zijn overzichtelijk weergegeven in onze Sale. Hier vind je de leukste koopjes!
 
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt fonQ.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding