Aantrekkelijke korting bij fonq.nl
Bezoek de fonq.nl showroom in Utrecht
Bekijk het veelzijdige fonq.nl assortiment
Service en advies staan bij fonq.nl hoog in het vaandel
Bekijk de fonq.nl bedrijfsfilm

De kortingscode van fonQ.nl

Lees meer over alle fonQ.nl korting acties

MAZZELAAR!!
Je hebt onze kortingscode pagina gevonden! Met code KCP3ZY8W9E snoep je 3% van het totale orderbedrag af! Nu maar hopen dat dit margeverlies niet ten koste gaat van onze fantastische bedrijfsfeesten ;-)

De code is geldig tot en met 04-08-2014, maar helaas niet voor de merken: ZACK, Wesco, Fatboy & VIPP, giftcards en boeken. De minimale bestelwaarde om gebruik te maken van deze code is € 40,-.

 
FonQ.nl is het eigentijdse webwarenhuis met duizenden merkartikelen op gebied van wonen, koken & tafelen, tuin & klussen, kids & cadeaus en wellness. Met dit grote assortiment zijn er natuurlijk altijd aantrekkelijke kortingen en leuke acties op fonq.nl.

FonQ.nl heeft altijd kortingen voor haar klanten. Denk bijvoorbeeld aan aantrekkelijke kortingen op producten, gratis verzending en geweldige bundelaanbiedingen.

Social media acties

FonQ.nl bedenkt veel acties waarin producten worden weggegeven en wij onze volgers om hun mening vragen. Om op de hoogte te blijven van kortingsacties op fonQ.nl en de andere fonq.nl webwinkels is het heel interessant om fonQ.nl te volgen via Facebook en / of Twitter.

Altijd als eerste op de hoogte van de beste acties?

In de nieuwsbrief van fonQ.nl besteden we aandacht aan actuele thema’s maar verwennen we onze lezers ook altijd met scherpe aanbiedingen en/of kortingscodes. Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, maakt u bovendien kans op een leuke attentie! Zoals een special over het seizoen, een fonQ.nl giftcard of een dagje op stap. Direct aanmelden voor de voordeelmail.

Fonqelend voordeel

Tot slot hebben we altijd leuke producten met aantrekkelijke kortingen. De meest aantrekkelijke aanbiedingen van dit moment zijn overzichtelijk weergegeven in onze Sale, hier vindt u de leukste koopjes!
 
Fonqelend voordeel
Volg fonq.nl op facebook
Alles over fonq.nl op Twitter
Acties en de nieuwste producten als eerste via de fonq.nl voordeelmail
tot 70% korting
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt fonQ.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding