Nu € 10 korting bij minimale besteding van € 75* met de kortingscode: FONQ2018YAY

Bekijk de actie
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

The Home Sound System
Eén app voor alles

Eén app voor al je muziek. Hoe handig is dat. Speel, bedien en ontdek muziek, hoe jij het wilt!

Bediening binnen handbereik

Neem de bediening van je luisterervaring in huis in eigen hand met de Sonos-app. Speel, bedien en ontdek muziek, hoe jij het wilt.

Bedien elk aspect van je luisterervaring met één enkele app vanaf je favoriete toestel, of dat nu je smartphone, tablet of computer is. De gratis Sonos-app brengt al je favoriete muziek en streamingdiensten op één plek bij elkaar. Met één snelle zoekopdracht vind je jouw favoriete track in no time terug. Kies daarna de kamer(s) waarin je het nummer wilt horen, druk op afspelen en dan rest er nog maar één ding: genieten maar!

De Sonos-app is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

 

De handigste app functies

 

Sonos-favorieten
Snel en eenvoudig toegang met de Sonos-app tot de muziek waar je het meest van houdt. Zodra je een favoriet hebt aangemaakt, kun je deze vanaf het hoofdmenu openen.

Sonos-afspeellijsten
Sla muziekwachtrijen op om er nog eens naar te luisteren via het pictogram Info-weergave op het scherm. Open je persoonlijke afspeellijsten snel en gemakkelijk vanaf het hoofdmenu.

 

Muziekbibliotheek
Speel muziek vanaf wel 16 pc's, Macs of andere opslag-apparaten in je thuisnetwerk.

 

Internetradio
De Sonos-app is voorgeprogrammeerd met TuneIn Radio, waarmee je meer dan 100.000 gratis radiostations, programma's en podcasts van over de hele wereld kunt ontvangen, helemaal gratis!

 

 

Voeg muziekservices toe
Zoek in al je muziekservices tegelijk naar alle muziek ter wereld. Ontdek de nieuwste en beste muziekservice om van te houden, gratis, op proef of betaald.

 

Alarmsignalen
Stel je systeem in om op een bepaald tijdstip een willekeurige muziekbron af te spelen. Selecteer specifieke Sonos-spelers of kamers om o.a het volume en de afspeelduur in te stellen.

 

Delen
Laat je vrienden weten waarnaar je luistert op Sonos. Deel je status of stuur een e-mail of sms. Tik op het pictogram Info-weergave en selecteer 'Delen'.

Mobiele muziek
Speel muziek af die op je iOS- (iPhone, iPad of iPod Touch) of Android-apparaten is opgeslagen, rechtstreeks vanaf het hoofdmenu.