Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.


Laat je Home Cinema rocken

Een ongekend geluid voor al je films, series en games. Je kunt er zelfs je favoriete muziek mee streamen. Met welke Sonos speakers stel jij jouw draadloze Home Cinema set samen?
 


1. Begin met PLAYBAR of PLAYBASE

PLAYBAR is perfect voor aan de muur. PLAYBASE is ideaal voor tv’s die niet zijn opgehangen. Het  slanke, platte ontwerp is vrijwel onzichtbaar onder je tv. BEAM is met zijn compacte formaat ideaal in kleinere ruimtes. Met alledrie geniet je van fantastische geluidseffecten, muziek en stemgeluiden. Of ze nu van links, rechts of vanuit het midden komen, alles klinkt kristalhelder. Vanavond filmavond?
 


2. Voeg SUB toe voor een diepe bas

SUB geeft een diepe, pure bas, waardoor films en series pas echt tot leven komen. Plaats hem in dezelfde kamer als je PLAYBAR, PLAYBASE of BEAM voor een fantastische 3.1 Home Cinema ervaring. In één woord: kippenvel.

.

.

 

3. Voeg twee speakers toe voor surround sound

Plaats tot slot een set One, PLAY:1 of PLAY:3 speakers achter de bank en jouw 5.1 Surround Sound systeem is compleet. Opeens zit je midden in de actie met helder, gedetailleerd geluid uit iedere richting.

.