Dit weekend 10% EXTRA korting op sale items met kortingscode: SALE10Q

Shop nu
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

The Home Sound System
Trueplay

Trueplay zorgt dat jouw favoriete muziek net zo klinkt als het origineel. Net zo perfect als bij de opname. Zonder dat er een detail verloren gaat en waar je de speaker ook neerzet.

True to the music.

Als het over geluidskwaliteit gaat, telt alleen de waarheid. Dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Trueplay, de technologie die jouw Sonos-speaker snel en eenvoudig tuned. Je hoort je muziek zoals de artiest het bedoeld heeft. Alsof je erbij was. Niets meer en niets minder. Waar je de speakers ook neerzet.

Heb je al een Sonos speaker? Ook dan kun je Trueplay toepassen. Je vindt Trueplay tuning in de Sonos app. Op dit moment kan de technologie alleen worden uitgevoerd met een iOS-apparaat.

 

 

 

Listen.

Trueplay luistert naar een geluid die je op de Sonos speaker afspeelt met je iPhone of iPad.

Detect.

Er wordt gemeten hoe het geluid in de kamer wordt teruggekaatst van muren, meubels en andere voorwerpen.

 

Enhance.

Trueplay stemt de Sonos speakers af op basis van de metingen, zodat ze goed klinken, waar ze ook staan.

Perfect voor elke kamer.

Kippenvel in elke kamer. In de zevende hemel. Je eigen after party. Of om lekker te chillen. Trueplay verandert je muziekbeleving zoals nooit tevoren. In elke kamer. Aan jou de keus: plaats je Sonos-speakers waar jij dat wilt. Achter in de boekenkast. Op een bijzettafel. Achter de bank. Uit het zicht. Trueplay gebruikt de Sonos-app op je iPhone of iPad om je snel door het tuningproces te loodsen. En dan? Genieten maar! De kamer doet er niet meer toe. Het belangrijkste is dat jij geniet van glasheldere, pure muziek.

Van de artiest naar je kamer.

Al jouw favoriete nummers beginnen met een idee van de artiest. Een melodie waar zij aan denken. Daar gaan ze vervolgens mee aan de slag, proberen dingen uit, nemen het op, mixen het, net zo lang tot het klinkt zoals ze het bedacht hebben. In die ene kamer waarin je luistert naar de opname. Maar helaas is geen enkele kamer hetzelfde. Daarom hoorde je dat nummer nooit op exact dezelfde manier als toen het werd opgenomen. Maar nu wel. Trueplay tuned je Sonos-speaker voor elke gewenste kamer, en zorgt ervoor dat je de muziek te horen krijgt zoals de artiest het bedoeld heeft: met alle liefde en passie die er in is gestoken. Waar en wanneer je er ook naar luistert.