Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

Gewonnen awards

fonQ is in maart 2024 wederom bekroond tot beste webwinkel in de categorie Wonen tijdens de Shopping Awards. fonQ is de afgelopen jaren meermaals in de prijzen gevallen: In 2021 en 2022 sleepte fonQ deze award ook al in de wacht, waar we in 2021 zelfs werden uitgeroepen tot ‘DHL Beste Webwinkel 2021’! Daarnaast heeft fonQ in 2021 en 2022 ook de Retail Award gewonnen voor beste webshop in de categorie wonen in Nederland (ABN-AMRO) én België (Salesforce), en ontving team Online Marketing de Dutch Search Awards 2021.

Shopping Awards

fonQ is de winnaar in de categorie ‘Wonen’ van 2024. De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. 

Webshop Awards

Tijdens de ABN-AMRO Retailer of the Year verkiezing in september 2021 werd fonQ bekroond tot Beste Webshop in de categorie wonen in Nederland. Twee weken later won fonQ voor het eerst ook in België. In Antwerpen mochten we de Salesforce Beste Webshop award in de categorie wonen. In september 2022 werd fonQ wederom uitgeroepen tot Beste Webshop in de categorie wonen! 

Dutch Search Awards 2021

We zijn gekozen tot winnaar bij de Dutch Search Awards 2021 in de categorie ‘Beste in-house team’. Hierbij hebben zowel de vakjury en het publiek fonQ.nl verkozen als organisatie waar de beste mensen op het gebied van Search (en Online Marketing in de breedte) werken, zonder daarbij samen te werken met (externe) bureaus.