Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Cadeaus

Gewonnen awards

fonQ is het fagelopen jaar meermaals in de prijzen gevallen. In maart 2021 werden de Shopping Awards 2021 uitgereikt met fonQ als grote winnaar van de avond. In het najaar van 2021 heeft fonQ de Retail Award gewonnen voor beste webshop in de categorie wonen in Nederland (ABN-AMRO) én België (Salesforce). 

Shopping Awards
fonQ is de winnaar in de categorie ‘Wonen’ én uitgeroepen tot ‘DHL Beste Webwinkel 2021’.  De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. In de categorie ‘DHL Beste Webwinkel 2021’ is fonQ de opvolger van Greetz.

Vanwege de covid-19-pandemie werden de Shopping Awards dit jaar volledig online uitgereikt, en niet volgens traditie in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. fonQ CEO Jeremiah Albinus werd met een speciale taxi naar de studio gereden waar hij de prijs, tijdens de livestream, persoonlijk in ontvangst mocht nemen. 

Webshop Awards

Tijdens de ABN-AMRO Retailer of the Year verkiezing in september 2021 werd fonQ bekroond tot Beste Webshop in de categorie wonen in Nederland. Twee weken later won fonQ voor het eerst ook in België. In Antwerpen mochten we de Salesforce Beste Webshop award in de categorie wonen.