fonQelende cadeaus
Hulp nodig bij het vinden van een cadeau?


Naar de gift finder

8 cadeautips voor workaholics

Speciaal voor de echte workaholic - omdat je het daar zelf waarschijnlijk te druk voor hebt - selecteerden wij acht items van Lexon voor op jouw wishlist.

Lees verder...

10x kookgerei voor mannen

Het taboe op mannen in de keuken lijkt gelukkig te verdwijnen. Wij hebben tien gadgets op een rijtje gezet die je helpen de keuken te regeren!

Lees verder...

10 (slow) koffiegadgets voor de echte liefhebbers

Wil jij een koffieliefhebber verrassen met de leukste (slow) koffiegadgets? Of probeer jij je zelf maar al te graag uit? Wij hebben er tien geselecteerd!

Lees verder...

10x handige reisgadgets

Ben jij bij het inpakken ook altijd bang dat je wat vergeet of ben je juist op zoek naar handige reisgadgets? Wij selecteerden 10 coole reisgadgets!

Lees verder...

Hulp nodig bij het vinden van een geschikt cadeau?
Probeer de fonQ Gift Finder!

Origineel Cadeau

Het is leuk om vrienden en familie te verwennen met een persoonlijk cadeau! Verjaardag, Vaderdag, Valentijn of gewoon zomaar, omdat je iemand eens extra in het zonnetje wil zetten. Voor iedereen en elke gelegenheid is er wel een origineel cadeau te vinden, al vergt het soms wat geduld en creativiteit! Verbreed je horizon, bedenk wat iemands hobby is en geef altijd iets wat je zelf ook graag zou willen krijgen, dat zijn de belangrijkste elementen voor het geven van een geslaagd cadeau. Laat je inspireren door de fonQ.nl cadeauselectie.

Gift Finder

Via de Gift Finder kan eenvoudig in een paar stappen een cadeau gevonden worden. Een perfecte manier om inspiratie op te doen! Weet je echt niet wat je kopen moet? Wellicht is dan de fonQ giftcard een goede keuze! De fonQ.nl giftcard wordt geleverd in een feestelijk en eigentijds hoesje.

Cadeau idee

Soms komen feestjes en verjaardagen sneller dan verwacht. Een cadeau moet dan snel bedacht worden. FonQ.nl is het trendsettende cadeau warenhuis op het web met een uiteenlopend assortiment voor iedereen! Een cadeau idee opdoen kan doormiddel van de categorie cadeau of via de home van fonQ.nl. Ook voor Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst cadeaus ben je fonQ.nl aan het juiste adres.