Winter SALE | 5.500 producten, tot 60% korting

Shop nu
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Mooie cadeaus
Hulp nodig bij het vinden van een cadeau?


Gebruik de gift finder


VIND JOUW MOOI 

VOOR EEN ANDER
 

Gerichter zoeken?
Cadeaus voor elke leeftijd

Handig: de mooiste cadeaus, geselecteerd op leeftijd!

Voor de masterchef
Voor de woonstylist
Voor de flexwerker
Voor de bourgondiër
Lize vindt jouw mooi: cadeaus

Cadeaus kopen is vaak een grote uitdaging. Voor je moeder is het zo gepiept, maar voor je opa is soms niets te verzinnen. Daarom helpt onze favoriete YouTuber Lize Korpershoek jou uit de brand!

Hulp nodig bij het vinden van een mooi cadeau?
Probeer de fonQ gift finder!

Originele cadeaus

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een mooi cadeau? Of het nu gaat om iemand verrassen op zijn of haar verjaardag, je vader in het zonnetje zetten op Vaderdag of een klein cadeautje op Valentijnsdag: er zijn altijd redenen te bedenken om iemand een mooi cadeau te geven. Ook 'zomaar' is natuurlijk een goede reden, misschien wel de beste reden! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je cadeau? Voor mooie en originele cadeaus in wonen, koken en lifestyle ben je bij fonQ aan het juiste adres. U vindt hier ook de perfecte cadeaus voor tijdens de feestdagen.

 

Gift finder

Zo veel mensen, zo veel  verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje cadeaustress krijgt. Want wat jij mooi vindt, hoeft niet voor je neefje, oma of beste vriend te gelden natuurlijk. Via de fonQ gift finder ga je in slechts een paar eenvoudige stappen op zoek naar het perfecte cadeau. Gebruik de gift finder om leuke cadeaus voor zowel mannen als vrouwen in elke categorie te vinden. Dit is ideaal om inspiratie op te doen! Weet je dan nog steeds niet wat je diegene cadeau wilt geven? Wellicht is dan de fonQ giftcard een goede keuze. Laat hem of haar zelf in onze webshop rondneuzen op zoek naar zijn of haar mooi. De fonQ giftcard wordt geleverd in een feestelijk hoesje!
 

Cadeau idee

Met ruim 60.000 producten in het assortiment kunnen wij het ons haast niet voorstellen, maar er zijn genoeg mensen die met de handen in het haar zitten als naar hun verlanglijstje wordt gevraagd. Of het nu een fanatieke hobbykok, interieurliefhebber of een lifestylefreak is: voor elk type en budget ben je bij fonQ aan het juiste adres. Voor de meest orginele cadeaus kun je hier terecht. Jouw mooi in wonen, koken en lifestyle vind je bij fonQ!

Cadeautips

Lukt het nog steeds niet om het perfecte cadeau te vinden voor je man, vrouw, vriendin, moeder of opa? Geen probleem! Met de inspiratietips van Lize weet je zeker dat je tot het ideale cadeau komt. Met deze cadeautips vind je jouw 'mooi' voor een ander. Bekijk de videos met adviezen voor cadaeutjes die je kunnen helpen om voor iedereen een juist geschenk te kunnen kopen!