Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

ACTIE: minimaal 10% korting op héél véél meubels, verlichting, woonaccessoires en meer!

Shop nu


Kraamcadeaus

Handige cadeaus voor de kersverse ouders

Kraamcadeaus voor elk budget

Onder de € 25, € 50 of vanaf € 50

Top 10
Baby essentials

Er komt heel wat kijken bij de komst van een nieuwe baby. Eentje daarvan is de babyuitzet, want welke items mogen echt niet ontbreken als de baby er straks is? Met deze top 10 baby essentials helpen we je graag op weg. Hier ontdek je onze bestverkochte items die niet mogen ontbreken in de uitzet!

 

> Bekijk de top 10

Dierenvriendjes in de kinderkamer

Originele kraamcadeaus

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Of je nu bent uitgenodigd voor een babyshower of dat je de kleine spruit voor het eerst gaat ontmoeten op kraamvisite: een mooi cadeau wordt altijd gewaardeerd! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je cadeau? Voor een mooi en origineel cadeau voor een geboorte ben je bij fonQ aan het juiste adres. 

Giftcard van fonQ

Kun je niet kiezen uit alle mooie cadeaus of ken je de smaak van de ouders niet zo goed? Wellicht is dan de fonQ giftcard een goede keuze. Laat de kersverse ouders van de baby zelf in onze webshop rondneuzen op zoek naar zijn of haar mooi voor de babykamer. De fonQ giftcard wordt geleverd in een feestelijk hoesje, dat is nog eens leuk om cadeau te doen!