inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Huwelijkscadeaus
Mooi voor het bruidspaar

Onze top 10
Gerichter zoeken?

Cadeaus
tot €25

 

Bekijk hier de populairste & meest originele cadeaus tot € 25.

Voor elk type
en elk budget

 

Originele en mooie cadeaus in wonen, koken en lifestyle vind je bij fonQ

Cadeaus
tot € 50

 

Bekijk hier de populairste & meest originele cadeaus tot € 50.

 

Bezorgd
wanneer jij wilt

 

Kies zelf het gewenste aflevermoment: ook 's avonds en in het weekend!


Voor wie zoek jij een cadeau?
 

Voor de masterchef
Voor de woonstylist
Voor de bourgondiër
Voor de flexwerker

Slow, slower, slowest: neem de tijd voor koffie

Koffiekenners voorspellen dat 2016 hét jaar wordt van de thuisbarista. Leef je uit en maak zelf de lekkerste koffiespecialiteiten.

Lees verder...

6x elk drankje z'n eigen glas

Dat elk drankje zijn eigen glas verdient, wisten we natuurlijk allang. Maar wat zijn ook alweer de achterliggende redenen? Wij geven een korte opfriscursus.

Lees verder...

Hulp nodig bij het vinden van een mooi cadeau?
Probeer de fonQ gift finder!


Originele cadeaus

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een mooi cadeau? Of het nu gaat om iemand verrassen op zijn of haar verjaardag, je vader in het zonnetje zetten op Vaderdag of een klein cadeautje op Valentijnsdag: er zijn altijd redenen te bedenken om iemand een mooi cadeau te geven. Ook 'zomaar' is natuurlijk een goede reden, misschien wel de beste reden! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je cadeau? Voor mooie en originele cadeaus in wonen, koken en lifestyle ben je bij fonQ aan het juiste adres. 

 

Gift finder

Zo veel mensen, zo veel  verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje cadeaustress krijgt. Want wat jij mooi vindt, hoeft niet voor je neefje, oma of beste vriend te gelden natuurlijk. Via de fonQ gift finder ga je in slechts een paar eenvoudige stappen op zoek naar het perfecte cadeau. Ideaal om inspiratie op te doen! Weet je dan nog steeds niet wat je diegene cadeau wilt geven? Wellicht is dan de fonQ giftcard een goede keuze. Laat hem of haar zelf in onze webshop rondneuzen op zoek naar zijn of haar mooi. De fonQ giftcard wordt geleverd in een feestelijk hoesje!
 

Cadeau idee

Met ruim 60.000 producten in het assortiment kunnen wij het ons haast niet voorstellen, maar er zijn genoeg mensen die met de handen in het haar zitten als naar hun verlanglijstje wordt gevraagd. Of het nu een fanatieke hobbykok, interieurliefhebber of een lifestylefreak is: voor elk type en budget ben je bij fonQ aan het juiste adres. Jouw mooi in wonen, koken en lifestyle vind je bij fonQ!