Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

Beat the Monday Blues! Trakteer jezelf op iets moois en ontvang tot € 30 korting.

Bekijk de voorwaarden


Huwelijkscadeaus

Onze top 10
Gerichter zoeken?

Cadeaus
tot €25

 

Bekijk hier de populairste & meest originele cadeaus tot € 25.

Voor elk type
en elk budget

 

Originele en mooie cadeaus in wonen, koken en lifestyle vind je bij fonQ

Cadeaus
tot € 50

 

Bekijk hier de populairste & meest originele cadeaus tot € 50.

 

Bezorgd
wanneer jij wilt

 

Kies zelf het gewenste aflevermoment: ook 's avonds en in het weekend!


Originele cadeaus

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een origineel cadeau? Of het nu gaat om iemand verrassen op zijn of haar verjaardag, je vader in het zonnetje zetten op Vaderdag of een klein cadeautje op Valentijnsdag: er zijn altijd redenen te bedenken om iemand een mooi cadeau te geven. Ook 'zomaar' is natuurlijk een goede reden, misschien wel de beste reden! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je cadeau? Voor mooie en originele cadeaus voor jezelf of voor een ander ben je bij fonQ aan het juiste adres. Je vindt hier ook de perfecte cadeaus voor tijdens de feestdagen.

 

Cadeauzoeker

Zo veel mensen, zo veel  verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje cadeaustress krijgt. Want wat jij mooi vindt, hoeft niet voor je neefje, oma of beste vriend te gelden natuurlijk. Via de fonQ cadeauzoeker ga je in slechts een paar eenvoudige stappen op zoek naar het perfecte cadeau. Gebruik de cadeauzoeker om leuke cadeaus voor zowel mannen als vrouwen in elke categorie te vinden. Dit is ideaal om inspiratie op te doen! Weet je dan nog steeds niet wat je diegene cadeau wilt geven? Wellicht is dan de fonQ giftcard een goede keuze. Laat hem of haar zelf in onze webshop rondneuzen op zoek naar zijn of haar mooi. De fonQ giftcard wordt geleverd in een feestelijk hoesje!


Cadeau ideeën

Met ruim 60.000 producten in het assortiment kunnen wij het ons haast niet voorstellen, maar er zijn genoeg mensen die met de handen in het haar zitten als naar hun verlanglijstje wordt gevraagd. Of het nu een fanatieke hobbykok, woonstylist of iemand die alles al heeft is: voor elk type en budget ben je bij fonQ aan het juiste adres. Voor de meest originele cadeaus kun je hier terecht.

 

​Cadeau voor hem

Bij fonQ vind je het perfecte cadeau voor hem. Van barbecue accessoires tot handige gadgets en van horloges tot het nieuwste gereedschap voor in de tuin, fonQ heeft het allemaal! Verras je man, broer, vriend of vader en vindt een cadeau dat perfect bij hem past. Door bij de cadeauzoeker te filteren op 'cadeaus voor hem', vind je vele cadeaus die menig man blij zouden maken.

 

​Cadeau voor haar

Bij fonQ vind je ook het ideale cadeau voor haar. Door te filteren op 'cadeaus voor haar' selecteert fonQ een aantal cadeaus die hiervoor geschikt zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar leuke woonaccesoires, een tas of toch een mooi horloge? fonQ helpt je een cadeau te vinden waar je vrouw, zus, vriendin of moeder hoe dan ook blij mee zal zijn!