Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

.

 

CADEAUS VAN DE BOVENSTE PLANK

Voor iedere vader wat wils.

Cadeau tips
Top 10 vaderdagcadeaus
Tot 35% korting
Lekker buiten bakken
Voor de BBQ-chef
Voor de zakenman
Voor de bourgondiër
Is jouw vader bij de tijd?
Voor een lekker bakkie
Waanzinnige glazen
Meer inspiratie?

Hulp nodig bij het vinden van een mooi cadeau?
Probeer de fonQ gift finder!


Originele cadeaus

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een origineel cadeau? Of het nu gaat om iemand verrassen op zijn of haar verjaardag, je vader in het zonnetje zetten op Vaderdag of een klein cadeautje op Valentijnsdag: er zijn altijd redenen te bedenken om iemand een mooi cadeau te geven. Ook 'zomaar' is natuurlijk een goede reden, misschien wel de beste reden! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je cadeau? Voor mooie en originele cadeaus voor jezelf of voor een ander ben je bij fonQ aan het juiste adres. Je vindt hier ook de perfecte cadeaus voor tijdens de feestdagen.

 

Cadeauzoeker

Zo veel mensen, zo veel  verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje cadeaustress krijgt. Want wat jij mooi vindt, hoeft niet voor je neefje, oma of beste vriend te gelden natuurlijk. Via de fonQ cadeauzoeker ga je in slechts een paar eenvoudige stappen op zoek naar het perfecte cadeau. Gebruik de cadeauzoeker om leuke cadeaus voor zowel mannen als vrouwen in elke categorie te vinden. Dit is ideaal om inspiratie op te doen! Weet je dan nog steeds niet wat je diegene cadeau wilt geven? Wellicht is dan de fonQ giftcard een goede keuze. Laat hem of haar zelf in onze webshop rondneuzen op zoek naar zijn of haar mooi. De fonQ giftcard wordt geleverd in een feestelijk hoesje!