Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Cadeaus

Benieuwd of die ene stoel wel lekker zit? In de fonQ inspiratie-showroom kun je een kleine selectie van het assortiment in het echt bewonderen. Daarnaast vind je er een paar inspirerende settings; perfect om inspiratie op te doen voor jouw huis!

fonQ inspiratie-showroom

Reactorweg 53
3542 AD Utrecht
Routebeschrijving


Openingstijden

Ma: 8:30-17:00 uur
Di: 8:30-17:00 uur
Wo: 8:30-17:00 uur
Do: 8:30-17:00 uur 
Vr: 8:30-17:00 uur
Za: 10:00-17:00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten


Contact

E | showroom@fonq.nl
T | 030 - 760 04 80

Producten bewonderen

Ben je benieuwd hoe de stof van jouw droomstoel voelt of wil je die mooie lamp graag eerst in het echt zien voordat je hem koopt? Dat kan! In onze inspiratie showroom vind je een kleine selectie van ons assortiment.

Net als de seizoenen en trends, is ook de inspiratie showroom aan verandering onderhevig. Regelmatig updaten we de ingerichte ruimtes met nieuwe producten. Let op: de foto's die je hieronder ziet, zijn een sfeerimpressie en komen niet overeen met de huidige inrichting van de inspiratie showroom.

 

Producten afhalen in de showroom

Als je bij de online bestelling voor de optie 'afhalen in onze showroom' hebt gekozen, dan kun je de bestelling vanaf de eerstvolgende werkdag in het afgesproken tijdvlak komen afhalen, mits het product op voorraad is. Je ontvangt een afhaalbericht met een routebeschrijving als de bestelling klaarligt. 

 

Betaalmogelijkheden

Het is in onze showroom enkel mogelijk om per PIN of creditcard te betalen.

 

Retour afgeven

Je kan een product ook retour brengen in onze showroom. Meld wel altijd de retour eerst aan in jouw account en lever het goed ingepakt af. 


Sfeerimpressie