Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

Actie: tot 10% stapelkorting op heel veel cadeaus

Naar de cadeauzoeker

.

Beste leden,

Na de fusie tussen het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde wordt er op de achtergrond hard gewerkt. Mede door de fusie zijn er veel partijen die het Gilde willen ondersteunen en sponsoren.

Eén van die partijen is fonQ.nl. Zij zijn erg enthousiast over het Gastronomisch Gilde en willen ons daarom steunen door 10% kassakorting op hun Koken & Tafelen assortiment te geven! Ze maken het nóg mooier, want deze korting geldt ook op reeds afgeprijsde artikelen.

fonQ.nl heeft haar grote assortiment onderverdeeld in verschillende productgroepen en de groep Koken&Tafelen sluit perfect aan bij ons vak en onze passie. Hier vind je bijvoorbeeld de Big Green Egg’s, Wüsthoff messen en Villeroy & Boch artikelen.
Dit allemaal met 10% korting. Neem dus snel een kijkje in deze groep.

Veel winkelplezier!


Het bestuur van het Gastronomisch Gilde 

 

Zo werkt het:

1. Plaats je product(en) in het winkelwagentje
2. Klik op de optie 'GIFTCARD OF KORTINGSCODE'
3. Voer in: <unieke kortingscode> en klik op 'Activeren' (je <unieke kortingscode> heb je ontvangen in de nieuwsbrief waarin deze actie werd vermeld)
4. De korting wordt direct berekend, je kunt de bestelling verder afronden.

3x Messen
  1. Global G2 Koksmes 20 cm
    € 69,- € 103,50

Voor vragen kun je contact opnemen met onze zakelijke afdeling via onderstaande gegevens:

Mail: Zakelijk@fonq.nl

Tel: 030-6369257