Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Cadeaus


Tips & inspiratie

Geef je huis wat fonQ


Zin in het najaar

Met de nieuwste woontrends en inspirerende shop de looks.

Hulp & inspiratie

Wil je inspiratie opdoen voor jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer of simpelweg voor je hele interieur? Bij fonQ vind je inspirerende foto’s van interieurs, handige tips en de laatste woontrends om jou inspiratie te geven. Neem eens een kijkje in een ander huis of ontdek jouw woonstijl. Genoeg wooninspiratie om direct met jouw huis aan de slag te gaan!

Wooninspiratie 

Inspiratie nodig voor de woonkamer? Lees alles over de woontrends van nu of neem eens een kijkje in het interieur van anderen en laat je inspireren door hun woonideeën. Zo ontdek je bijvoorbeeld een mooie nieuwe bank, een vaas of juist een vloerkleed. Met een kleine verandering in de woonkamer kun je al snel een andere sfeer creëren. 

Inspiratie slaapkamer en badkamer

Wanneer jouw slaapkamer aan een kleine verandering toe is, ben je hier aan het juiste adres voor inspiratie voor jouw slaapkamer. Op de pagina ‘shop de look’ voeg je jouw favoriete producten makkelijk toe aan jouw winkelwagentje. Wooninspiratie opdoen was nog nooit zo makkelijk! Ook voor andere ruimtes, zoals de badkamer, vind je hier inspiratie. Van een mooie badmat tot inspirerende kleuren voor jouw badkamer: wij brengen je op nieuwe ideeën. Benieuwd naar de laatste woontrends in kleuren, materialen en stijlen? Ontdek ze allemaal hier: woontrends.