Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

Actie: tot 10% stapelkorting op heel veel cadeaus

Naar de cadeauzoeker
Terug naar Cadeaus
10x leuke schoencadeaus voor volwassenen onder de € 25
Wie zegt dat Sinterklaas alleen een feest voor kinderen is?

Stiekem beginnen ook vele grote mensen harten sneller te kloppen bij de gedachte dat de Sint weer (bijna) in het land is. Wij selecteerden daarom de 10 leukste schoencadeaus voor volwassenen! En het voordeel van volwassene zijn, is in dit geval dat je schoen een stuk groter is...
 

1

1. Ice, ice, baby!

Buiten is het ijskoud, maar met deze vrolijke sokken waan je je in zonnige oorden. Gemaakt van fijn katoen helpen ze je voetjes warm de winter door. 

2

2. Groente confetti

Red die winterpeen snel uit je schoen want met deze spiraalsnijder kun je er zelf weer allerlei leuke, gezonde gerechten mee maken. Sorry, Amerigo! 

3

3. Coffee & cacti

Het perfecte cadeau voor alle koffie- en cactusliefhebbers; deze cactus capsulehouder! Het voordeel is dat deze cactus geen water maar alleen jouw volle koffiecapsules nodig heeft. Is de koffie al klaar?

4

4. Instaproof

Hoe maak je nou de perfecte feed? Welke hashtags werken goed? En hoe schrijf je nou een killer bio? Deze en meer vragen worden behandeld in het boek INSTAproof. Tof cadeau voor alle (toekomstige) Instagram-queens en -kings!

5

5. Who let the dog out?

Deze trouwe viervoeter helpt je een handje als je een biertje wilt drinken. Niet alleen maakt hij de fles voor je open, hij houdt ook de dop vast. Hoef je die aan het eind van de avond niet meer van de grond te rapen. 

6

6. Kristalhelder

Deze mooie glazen komen op elk moment van pas; of je nou een whiskey-drinker of een cocktail-liefhebber bent. En mocht je er niet uit drinken, dan staan ze ook mooi op iedere tafel of bar.

7

7. De perfecte planner

Deze Moleskine agenda is een verademing voor alle diehard planners. Er is naast afspraken namelijk ook ruimte voor lijstjes, aantekeningen of doodles. Organizen maar!

8

8. IJsvogels

Niet alle vogels vliegen naar warmere oorden. Met deze ijsjes bezorg je ze toch een waar vakantiegevoel! Leuk cadeau voor iemand die alles al heeft.

9

9. Voor de pizzalovers

Deze miniatuurfiets rijdt op fabuleuze wijze jouw pizza in punten. Geen bodem is voor deze tweewieler te moeilijk om te snijden, dus zelfs de Big Americans kan hij aan. Én hij is rosé goud; dus hartstikke fancy.

10

10. Kruidentuintje

Met dit lieve potje kun je zelf je eigen verse kruiden kweken. Het heeft een handig watersysteem en met de kruidenschaar snipper je eenvoudig je peterselie, basilicum, koriander, of waar je ook voor kiest. Leuk voor iemand met groene vingers (of juist voor iemand die ze nog niet heeft).

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

10x de populairste wooncadeaus

Of het nu voor een echte interieurjunkie is of niet: met een mooie woonaccessoire maak je iedereen blij. Wij verzamelden de populairste wooncadeaus!


Lees verder...

12 leuke cadeautips voor plantlovers

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op planten en alles wat daar mee te maken heeft? Deze 12 cadeaus zijn perfect voor een plantengek.


Lees verder...

De 10 leukste cadeaus voor foodies

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die gek is op eten en alles wat daarmee te maken heeft? Met deze 10 items maak je een foodie blij!


Lees verder...