inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Terug naar Inspiratie
Top 10 originele cadeaus voor Moederdag
Met deze cadeau tips zet je jouw moeder in het zonnetje.

Op zondag 13 mei is het Moederdag. Wil je dit jaar niet weer met chocolade of bloemen thuiskomen? Wij tippen je de leukste cadeaus voor de liefste moeders! 

Door: Maxime, redactie van fonQ

 

1

1. Een schot in de roos

Een bos bloemen afgezaagd? Welnee, moeders zijn er gek op! Deze papieren vaashoes van Pepe Heykoop is perfect om een mooie bos in te zetten. Plaats hem over een lege fles en voilà: je hebt een echte designvaas. Ongetwijfeld een schot in de roos!

2

2. Spiegeltje spiegeltje

Jouw moeder is zeker de mooiste van het land. Daarom verdient ze deze originele kaarsenhouder met spiegel dubbel en dwars.  De spiegel zorgt voor een speels lichteffect als de kaars brandt. Een lichtpuntje voor elke moeder!

3

3. Clean moms

Je gelooft het niet, maar sommige moeders zijn gek op schoonmaken. Is jouw moeder zo'n ijverige clean mom? Dan maak je haar blij met deze vaatdoekjes. Ze zijn voorzien van labels met de dagen van de week, zo wordt ze er elke dag aan herinnerd een schoon vaatdoekje te pakken!

4

4. Groen in huis

Deze plant van Ogreen is met zijn mooie bladeren en nerven anders dan andere planten, dat maakt hem een ware eye-catcher. Van groen in huis wordt iedere moeder blij! Geef de plant twee keer per week een klein beetje water en hij straalt in de woonkamer.

5

5. Brandje te blussen?

Heb je door drukke tijden je moeder weinig gezien? Maak het goed met een leuk moederdagcadeau! Wat dacht je van deze gieter van Xala? Als dit toffe exemplaar in de vorm van een koffiepot het brandje niet blust, weten wij het ook niet meer.

6

6. Simpel én snel

Is jouw moeder gek op koken, maar heeft ze doordeweeks weinig tijd? Dan wordt ze blij van dit kookboek. Jamie Oliver heeft maarliefst 130 recepten op een rij gezet die maar vijf ingrediënten bevatten. Dat is dus simpel én snel, maar toch verantwoord koken. Ook doordeweeks. Ideaal!

7

7. Cadeau van de bovenste plank

En wel van de strijkplank! Heeft jouw moeder jarenlang je kleding gestreken of doet ze het nog steeds? Dan verdient ze op z'n minst een mooie strijkplank. Met deze vrolijke strijkplankovertrek til je elke strijkplank naar een hoger niveau: wat een prachtexemplaar!

8

8. D'r op of d'r onder

Deze vrolijke onderzetters zijn perfect voor de organiseerde moeder. Ze veroorzaken geen kringen op tafel en staan met het vrolijke design ook nog eens mooi. Mix en match de verschillende kleuren en vormen met elkaar tot een feestelijk geheel!

9

9. Kleurenparade

Het is kleurrijk en shiny: rara, wat is het? Deze prachtige oily vaas. Geef hem cadeau met een grote bos bloemen en je laat zeker een goede indruk achter bij je moeder. Zijn de bloemen uitgebloeid? Ook zonder bloemen fleurt deze vaas iedere woonkamer op!

10

10. What's cooking?

Deze braadpan is een lust voor het oog en ideaal om verschillende recepten in klaar te maken. Van verse soepen tot gebraden vlees en langzaam gegaarde stoofpotten. Krijg jij dit soort recepten vaak op je bord, maar heeft je moeder nog geen gietijzeren pan? Dan weet je wat je te doen staat! 

Stylet jouw moeder altijd het huis?

Bakt jouw moeder de sterren van de hemel?

Deel dit inspiratieartikel: