Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet

Als klein meisje stroomde ze al over van de creativiteit, met haar eigen tijdschriften vol zelfgeplakte woonplaatjes. Deze liefde is nooit meer overgegaan. Nu deelt Seline al haar tips en inspiratie via haar eigen Instagram en blog: selinesteba.com. Daarnaast werkt ze als freelance contentmaker voor verschillende merken, en heeft ze haar eigen kaartenlijn met dierenillustraties.


Het verbouwde paleisje in Lelystad

Sinds 2010 woont Seline met haar man, twee dochters Yuna en Iza in een jaren ‘70 rijtjeshuis in Lelystad. Dit huis was niet direct liefde op het eerste gezicht, maar na een uitgebreide verbouwing van onder andere de badkamer en keuken is dit toch helemaal hun plekje geworden. Eerder toverde ze de schuur al om tot haar eigen kantoor, waar ze al haar creativiteit tijdens haar werkzaamheden kwijt kan.
 


Scandinavisch met een persoonlijke twist 

Bij Seline thuis zie je duidelijk de Scandinavische stijl terug: veel licht, hout gecombineerd met mooie basics. Merken zoals Zuiver, HKliving, Woood en HAY zijn haar absolute favoriet. De rust van deze woonstijl combineert ze met persoonlijke items, zoals haar eigen illustraties. Met twee jonge kinderen en het vele speelgoed kan het niet altijd rustig zijn, maar dit wordt altijd weer netjes opgeruimd. “Dat is het mooie: het is echt een gezinshuis, maar ’s avonds als de kids op bed liggen is het echt ons plekje.”


Simpele meubels in een nieuw jasje

Haar meubels komen niet allemaal rechtstreeks uit een meubelwinkel. Door - op het eerste gezicht - saaie meubels te vermaken tot iets nieuws, creëert ze thuis haar eigen stijl. Van een standaard boekenkast, zelfgemaakte kisten en een klep maakte ze samen met haar man Kevin een eigen tv-kast. “In dezelfde stijl hebben we aan de kopse kant van de keuken allemaal planken getimmerd, waardoor het een beetje lijkt op een jaren ’30 inbouwkast. Hier kan ik lekker los gaan met styling en mooie spullen.”
 

Geef je huis wat fonQ
Met de favoriete producten van Seline.
Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ voordeelmail en ontvang wekelijks de laatste trends en tips.

Deel dit inspiratieartikel: