Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.
Het huis van

Neem een kijkje in het interieur van anderen en laat je inspireren door hun mooie woonideeën.
 

Een kijkje in het sfeervolle jaren 20-huis van woonblogger Milou

Milou's favoriete kleurcombinatie loopt als een (steen)rode draad door haar interieur en zorgen voor een gezellige en unieke sfeer. Een fijn thuis!

Lees verder...

Het kleurrijke herenhuis van woonblogger Theo-Bert

Als er iemand niet bang is voor kleur in huis, is het Theo-Bert wel. In zijn Haagse herenhuis, dat uit begin 1900 stamt, experimenteert hij erop los.

Lees verder...

De mooiste hoekjes in het huis van woonblogger Lisanne van de Klift

Niet alleen op haar blog, ook in real life is het interieur van Lisanne een prachtig plaatje. Ze weet van elke hoek een stijlvol plekje te maken!

Lees verder...

Het sfeervolle nieuwbouwhuis van woonblogger Anne

Dat een nieuwbouwhuis juist heel sfeervol kan zijn, bewijst het interieur van Anne. Een Scandinavische sfeer vol industriële items en persoonlijke schatten!

Lees verder...

Een kijkje in de slaapkamer van woonblogger Anne

Blogger Anne laat zien dat je met een paar toevoegingen een totaal andere sfeer kunt creëren. Ze voegde een bohemien touch toe aan haar Scandinavische slaapkamer!

Lees verder...

Een kijkje in het vrolijke huis van woonblogger Sandra

Sandra weet met haar favoriete kleuren okergeel en pastelroze een mooie eenheid in huis te creëren. Wij namen een kijkje in haar zoete, Scandinavische huis.

Lees verder...

Binnenkijken bij woonbloggers

Altijd al willen weten hoe het interieur van een woonblogger eruit ziet? Wij gingen op pad met onze camera en bezochten een aantal van onze favoriete woonbloggers.

Lees verder...

Binnenkijken bij woonblogger Anne

Voor de nodige interieurinspiratie ben je bij blogger Anne aan het juiste adres. Wij gingen met een camera bij haar langs in het pittoreske Rosmalen!

Lees verder...

Binnenkijken bij woonblogger Sandra

Woonblogger Sandra heeft een Scandinavisch interieur vol kleurrijke en bijzondere producten. Wij maakten een filmpje van haar gezellige interieur!

Lees verder...