inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Maak kennis

Licht uit, spot aan: onze mooiste merken en nieuwste producten in de spotlight.

Nieuwste artikelen

Italia at home: alles voor een Italiaans diner

Voor een echte Italiaanse avond hoef je niet meer naar de trattoria. Met de Combo MixMaster van Espressions haal je Italië gewoon in huis!

Lees verder...

Het verhaal achter de reisverhalen en foodfoto's van My Delicious Journey

Op haar blog My Delicious Journey deelt Anouk de mooiste reisverhalen en verrukkelijkste foodfoto's. Dat smaakte naar een interview!

Lees verder...

Gezonde sappen en smoothies voor elk moment van de dag

Sappen en smoothies zijn perfect om een extra dosis groente en fruit binnen te krijgen. Lees hier hoe je de beste sapjes en smoothies maakt!

Lees verder...

Ontdek de nieuwe collectie van BePureHome

Liefhebbers van de industriële woonstijl opgelet: BePureHome heeft haar collectie uitgebreid met een hoop nieuwe items. Dit zijn onze favorieten!

Lees verder...

Bespaar tijd: zo ben je twee keer zo snel klaar met schoonmaken

Schoonmaken neemt altijd meer tijd in beslag dan je zou willen. Met de nieuwe Floor Cleaner FC5 van Kärcher gaat schoonmaken sneller en efficiënter dan ooit!

Lees verder...

Het verhaal achter de betoverende avocadofoto's van Fooddeco

Onder de naam Fooddeco deelt blogger Colette Dike de meest originele foodfoto’s, veelal met avocado in de hoofdrol. Wij interviewden haar!

Lees verder...

8x Nederlandse kookmerken

Wat is er nou leuker dan koken met handige spullen? Precies, koken met Nederlandse producten. We hebben de leukste en mooiste Nederlandse kookmerken voor je op een rijtje gezet!

Lees verder...

Activity tracker vs. sporthorloge: wat past bij jouw levensstijl?

Een activity tracker of sporthorloge? Wat is nu precies het verschil? Kom erachter welke het best bij jouw levensstijl past!

Lees verder...

Met de Bosch AutoCook word jij de masterchef!

Wat zeg je? Jij kunt niet koken? Geloof ons: met de nieuwe Bosch AutoCook kan iedereen koken. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Lees verder...