Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

It's time for Summer Sale: tot 50% korting!

Shop nu


Blader door het fonQ inspiratie magazine

Ben je graag op de hoogte van de nieuwste woontrends of heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw huis? Het fonQ magazine helpt je! Iedere editie staat vol met de laatste (woon)trends van het seizoen, tips voor het inrichten van jouw huis, favorieten van de redactie, styling tips, inspirerende binnenkijkers en natuurlijk de nieuwste collecties van onze mooie merken.

 

Laat je ook online inspireren

Door verschillende woonstijlen, de nieuwste trends, binnenkijkers en woontips voor in en om huis.

Het online fonQ magazine

Ben je net verhuisd, wil je eindelijk die ene woonruimte eens aanpakken of ben je gewoon graag op de hoogte van de laatste tuin- en interieurtrends? Klik eens door het online fonQ magazine en doe inspiratie op voor jouw huis.
 

Woontrends & interieurtips

In het online magazine ontdek je ieder seizoen hoe je jouw huis en tuin, balkon of dakterras inricht volgens de laatste trends. Met behulp van shop de looks ontdek je hoe je de trends toepast in jouw eigen interieur en – een voordeel van online inspiratie opdoen – voeg je ze met één klik toe aan je winkelwagentje.

Naast nieuwe woontrends, staat het fonQ magazine vol met handige inrichttips. Ontdek bijvoorbeeld welk vloerkleed past bij jouw bank, hoe je een kleine woonkamer functioneel inricht en wat de voordelen zijn van het kiezen voor een ronde eettafel.   

Online magazine als bron van interieur inspiratie

In het inspiratie magazine ontdek je de nieuwste collecties en producten van fonQ, maar ook hoe deze producten er uitzien in huis. We laten je door middel van binnenkijkers zien hoe onze producten staan in de interieurs van anderen. Ongegeneerd gluren in het huis van anderen dus!

Naast binnekijkers en trends, ontdek je in het inspiratie magazine ook verschillende woonstijlen. Kom bijvoorbeeld alles te weten over de Scandinavische woonstijl of lees hoe je jouw interieur een bohemian tintje geeft. Wij leggen je uit welke kleuren en materialen je nodig hebt en laten zien welke producten wij online aanbieden om deze stijl direct in jouw eigen interieur toe te passen.

Kortom, neem snel een kijkje en laat je inspireren om direct zelf aan de slag te kunnen in je eigen interieur.