inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Review

Onze producten getest en voorzien van een goudeerlijke review. Wat vinden anderen?
 

Getest: de Miele CM5500 espressomachine

Koffieliefhebbers Jonathan en Riejanne testten voor ons de CM5500 espressomachine van Miele. Hier lees je hun ervaring!

Lees verder...

Getest: Tefal Multicook & Grains

Na de zomer is het tijd om weer back to normal te gaan. Blogger Kim van Degenietendefoodie.nl ging voor ons aan de slag met de Tefal Multicook & Grains.

Lees verder...

Getest: KitchenAid Artisan Power Plus blender

Lianne van Focus on Foodies ging voor ons aan de slag met de nieuwe KitchenAid Artisan Power Plus blender. Hier lees je haar bevindingen!

Lees verder...

Getest: Fitbit Charge 2 activity tracker

Blogger Nick van 88food.nl is volop bezig met zijn challenge om fitter te worden. Hij testte voor ons de Fitbit Charge 2 activity tracker!

Lees verder...

Review: Sebra Poppenbed Kili

Hoe kan een mooie pop beter vertroeteld worden dan in een eigen poppenbedje? Sebra ontwierp de perfecte miniatuurversie van het echte Sebra kinderbed!

Lees verder...

Review: HAY Mega Dot sprei

Blogger Lisanne maakte haar bed helemaal winterproof met deze mooie sprei van HAY. De natuurlijke kleuren en materialen in haar slaapkamer maken het extra knus!

Lees verder...

Review: Bloomingville Stoneware vaas

Lisanne van de Klift viel als een blok voor de Bloomingville Stoneware serie vol keramieke vaasjes. Bekijk hier hoe ze haar favoriet een plekje gaf!

Lees verder...

Review: Braun MQ9005X Multiquick 9 Cream staafmixer

Van een mooie saus tot een heerlijke puree: foodblogger Anne-Ruth gebruikt hiervoor tegenwoordig dit fijne keukenhulpje!

Lees verder...

Review: Philips Wake Up Light

Elke ochtend helemaal uitgerust wakker worden, dat willen we natuurlijk allemaal. Ontdek de Philips Wake Up Light en slaap als nooit tevoren!

Lees verder...