Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Sale

Nieuwsgierig hoe je een stijl regelrecht naar jouw interieur kopieert? Shop de look! 
 

Shop de look: Scandinavische woonkamer met oranje touch

Oranje in stijl supporten? Verzamel snel de leukste oranje woonaccessoires en creëer een Scandinavische woonkamer met een Hollands tintje. Hup, Holland, hup!

Lees verder

Shop de look: serene loungehoek in de tuin

Tover je buitenruimte om tot een plek om tot volledig rust te komen. Ontdek hoe je de tuintrend Silence naar je buitenruimte haalt. Bekijk en shop deze look!

Lees verder

Shop de look: tafelen in tropische sferen

Een stoere basis, simpele vormen en een tropisch gevoel met tuintrend Bloom. Tover je tuintafel om tot een diner setting in een groene oase. Eet smakelijk!

Lees verder

Shop de look: tropische loungeset in het groen

Wil je het gevoel van een tropische vakantie zodra je naar buiten stapt? Tover je tuin dan om tot een groene oase met de truintrend Bloom. Loungen maar!

Lees verder

Shop de look: Kleine buitenruimte in het zonnetje

Gek op zonnige kleuren in de tuin? Ontdek de tuintrend sunkissed. Wij kleedde een tuinbank aan in deze stijl. Bekijk het resultaat en shop de look!

Lees verder

Shop de look: haal het voorjaar in huis

Mix zongebruinde kleuren met pasteltinten en haal het voorjaar in huis met on trend woonaccessoires. Geef je huis wat fonQ met de items uit de commercial!

Lees verder

Shop de look: een tropische slaapkamer in trendkleur groen

Tover je slaapkamer om tot urban jungle met woontrend Bloom. Mix trendkleur pistachegroen met natuurlijke elementen en tropische prints voor een ontspannen look.

Lees verder

Shop de look: warme woonkamer met zonnige accenten

Ga voor zongebruinde kleuren, gemixt met pasteltinten en glanzende accessoires met woontrend Sunkissed. Ontdek hoe je deze look in jouw eigen woonkamer creëert.

Lees verder

Shop de look: lichte woonkamer in Japandi stijl

Geef je woonkamer een rustige sfeer met minimalistisch design, ronde vormen en zachte materialen. Ontdek hoe je de woontrend Silence in huis haalt. Bekijk en shop deze look!

Lees verder

Shop de look

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt qua inrichting van je huis? Hoe handig is dan de ‘shop de look’. Ontdek jouw woonstijl, doe inspiratie op en vind producten in jouw favoriete stijl, zonder de hele webshop te hoeven afspeuren. Klik door de afbeeldingen heen en ontdek jouw stijl. Shop in een paar seconden de complete look. Van slaapkamer tot woonkamer en van keuken tot terras of tuin. Overal staan de juiste producten bij de juiste stijl. Handig! Op zoek naar nog meer inspiratie? Volg fonQ dan ook op Pinterest!

Shop een nieuwe look voor jouw interieur

In onze ‘shop de look’ vind je makkelijk de juiste producten voor jouw woonstijl. Shop bijvoorbeeld een bohemian woonkamer of een industriële woonkamer met een groene, leren bank. Heb je het geluk dat je ook een tuin hebt? Shop dan de bohemian tuin, moderne tuin of robuuste tuin. Met de shop de look pas je jouw interieur eenvoudig aan naar de laatste trends op het gebied van wonen. Zo creëer je bijvoorbeeld met het grootste gemak een knusse slaapkamer of stijlvolle woonkamer. Je hoeft zelf niet meer de hele website door te zoeken naar de juiste producten, wij hebben ze al voor jou klaargezet. Toch nog wat advies of tips nodig? Bekijk dan onze advies en tips pagina. Ben je toch nog niet helemaal tevreden met jouw woonstijl? Bekijk dan hier welke woonstijl het beste bij jou past