Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Deze plek vormt namelijk een groot deel van ons ochtend- en avondritueel. Helaas is de badkamer vaak kleiner dan we zouden willen. Groter kunnen we deze ruimte niet voor je maken, maar met deze 3 handige tips kunnen we wel laten zien hoe je alles uit de beschikbare ruimte van een kleine badkamer haalt!
 

Tip 1: Kleine badkamer? Gebruik de wand

Lang niet iedereen zal gezegend zijn met een grote badkamer, maar alle badkamers hebben wanden. Als je hier optimaal gebruik van maakt, kun je al je spullen netjes opruimen en zelfs nog ruimte overhouden in een kleine badkamer! Een lege vloer zorgt daarnaast voor een opgeruimde en ruimere uitstraling en daarmee dus voor een dubbel zo opgeruimd gevoel. Bevestig bijvoorbeeld handige wandplankjes aan de muur om je handdoeken of toiletartikelen op te bewaren. Of ga voor een stijlvol wandladder of -rek. Dit is een leuk badkameraccessoire voor handdoeken of kleding én neemt weinig ruimte in beslag!
 

Tip 2: Gebruik slimme opbergers

Make-up, haaraccessoires, gel, deodorant. Vooral de dames hebben een hoop kleine spullen in de badkamer. Door deze spulletjes overzichtelijk op te bergen voorkom je een rommelige uitstraling en kun je ze voortaan moeiteloos terugvinden. Dit scheelt een hoop - vaak kostbare - tijd in de ochtend en je begint de dag met een uitgerust gevoel! Handige opbergmandjes helpen je hierbij. Zet ze op een plank, in een kast of gebruik ze om lades te organiseren. Ook een mooie wasmand is natuurlijk onmisbaar in de badkamer, want niets oogt rommeliger dan vuile was!
 

Tip 3: Maak de ruimte af met stijlvolle badkameraccessoires

Oké, dit heeft misschien niet zo veel met praktische oplossingen te maken, maar het oog wil ook wat! De badkamer is namelijk de ideale plek voor een momentje voor jezelf. Lekker in bad of een heerlijke beautybehandeling. Belangrijk is dat de badkamer dan een fijne plek is en hoe kan dat nou beter dan met stijlvolle badkameraccessoires! Kleed de badkamer bijvoorbeeld aan met een mooie badmat en zet een leuk krukje neer om kleding of een handdoek op te leggen. Maar onthoud: niet teveel en houd het overzichtelijk; we willen namelijk niet dat de badkamer weer rommelig gaat ogen!
 

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig tot 5% korting!*

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

Slaapkamer inrichten? Met deze 5 tips maak je het sfeervol

Moeite met het inrichten van je slaapkamer? Wij laten je zien hoe je eenvoudig een sfeervolle slaapkamer creëert, waarin je kunt ontspannen na een lange dag.


Lees verder...

10x opbergers: het bewijs dat deze wél mooi kunnen zijn

Van speelse exemplaren tot design opbergers die om complimentjes vragen: deze opbergers horen niet thuis achter gesloten deuren.


Lees verder...

3 tips voor een comfortabel en mooi toilet

Wist je dat je in je leven gemiddeld drie jaar op het toilet zit? Reden genoeg om van dit ondergeschoven kindje een stijlvol plekje te maken!


Lees verder...