inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Tips

Van een grote wijze les tot handige tips & tricks: wij helpen je graag een handje.

Uitgelichte artikelen

Nieuwste artikelen

Dyson: eerste hulp bij allergie

Hatsjoe! Met druppels en tabletjes probeer je de vervelende klachten van allergische reacties te lijf te gaan, maar wist je dat schone lucht in huis erg belangrijk is?

Lees verder...

Let it shine: schoonmaaktips voor je oude huis

Je mag jouw nieuwe paradijsje bijna betreden, er staat nog één taak te wachten: de grote schoonmaak van je oude huis. Lees hier stralende tips!

Lees verder...

Dé checklist voor verhuizen: afvinken maar!

Verhuizen: dat betekent stress! Wat moet je allemaal doen en regelen voor je verhuizing? Wij helpen je een handje met deze handige planner; afvinken maar!

Lees verder...

Waarom yoga in de buitenlucht zo heerlijk is

Het is voorjaar: we willen naar buiten om een frisse neus te halen en lekker te bewegen. Wij gaan voor een yoga-sessie in de buitenlucht!

Lees verder...

Inside the box: 10 praktische inpaktips

Verhuizen betekent chaos, ongeregeldheden en stress. Maar, inpakken gaat je met deze tips gemakkelijk af. Zo komen al je spullen heelhuids over!

Lees verder...

3 tips voor een comfortabel en mooi toilet

Wist je dat je in je leven gemiddeld drie jaar op het toilet zit? Reden genoeg om van dit ondergeschoven kindje een stijlvol plekje te maken!

Lees verder...

Tips voor een kleurrijke high tea

Van een high tea worden wij altijd blij! Heerlijke hapjes, mooi servies en volop gezelligheid. Met deze tips organiseer je eenvoudig de beste high tea.

Lees verder...

4 tips voor meer energie

Energie opwekken is niet alleen weggelegd voor zonnepanelen, ook wij kunnen dit! Met deze vier tips houd je je energielevel eenvoudig op peil.

Lees verder...

Hallo kerstkriebels!

Niets houdt ons meer tegen: het huis mag in kerstsfeer! Waarschuwing: van deze kerstinspiratie word je hebberig!

Lees verder...