inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

9x anders zitten

Door: redactie van fonQ

Of je nu dineert op goede stoelen aan de eettafel, een avondje relaxt op je favoriete loungplekje of snel een extra zitplek tevoorschijn tovert in de woonkamer: zitten kan op tientallen verschillende manieren. Zelfs de kids hebben tegenwoordig een eigen stoeltje. Van hangstoel tot barkruk en van poef tot bank: deze 9 comfortabele toppers zijn stuk voor stuk pronkstukken!

 

1

1. Vlinderstoel

De stoerste vlinderstoel is er natuurlijk één gemaakt van leer, zoals deze vlinderstoel van Malagoon. Het leer leeft, waardoor de stoel een industrieel en uniek karakter krijgt.

2

2. Tuinstoel

Een stoel die mooi is, die wil je overal met je mee kunnen nemen, toch? Dat zit met deze stoel met Weltevree wel goed! Hij is makkelijk in te klappen en mee te nemen zodat je zijn vrolijke kleurtjes overal kunt laten stralen.

3

3. Lamzac

De Lamzac van Fatboy is nog zo'n fijn exemplaar om mee te nemen. Eenmaal op plaats van bestemming laat je hem letterlijk een luchtje scheppen, binnen een minuutje kun jij er heerlijk op relaxen!

4

4. Hangstoel

Hang je graag de luilak uit? Dan is het oppassen geblazen: als je eenmaal in deze hangstoel zit, kom je er voorlopig niet meer uit. Op en top relaxen!

5

5. Schommelstoel

Hij is er zowel voor buiten als binnen: de schommelstoel. Wat is er nu immers chiller dan na een lange dag werken of studeren even schommelend tot rust komen?

6

6. Attackle!

De meeste tackels zullen het waarschijnlijk niet waarderen als je erop gaat zitten. Laat deze teckel een uitzondering zijn: hij staat altijd voor je klaar. Vooral de kids zullen hem geweldig vinden!

7

7. Kinderstoel

Een mooi dierenvriendje voor de allerkleinsten. Fantastisch design voor in de woon- of kinderkamer!

8

8. Flower stoel

Het is niet zo moeilijk om jezelf te zien relaxen in deze Flower stoel van Dutchbone! Het fluwelen stofje en de oranje kleuren maken hem retro en luxe tegelijkertijd.

9

9. Gymzaal bok als kruk

Laat die zoektocht naar de perfecte kruk maar zitten: deze op de gymzaal bok geïnspireerde kruk is een verschijning op zich en zit heerlijk dankzij het zachte leer.

Deel dit inspiratieartikel:

Ook mooi

Tips voor een fijne werkplek

Thuiswerken is natuurlijk ideaal! Toch is het een must dat je jouw werkplek rustig en inspirerend inricht. Bekijk onze tips en laat je inspireren!


Lees verder...