inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Trends

Zo blijf jij op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van wonen, koken en lifestyle.

Nieuwste artikelen

De mooiste items uit de nieuwe collectie van Essenza

Rijke materialen, donkere kleuren en mooie dessins: de dekbedovertrekken uit de nieuwe collectie van Essenza zijn werkelijk een pracht voor de slaapkamer.

Lees verder...

4x mooie dekbedovertrek-trends voor het najaar 2017

Een nieuw seizoen gaat vaak gepaard met een nieuw jasje voor om het bed. Deze vier trends gaan we dit najaar terug zien in de slaapkamer.

Lees verder...

Woontrend: luxury eclectic

Vandaag de dag mag het interieur een warme en luxe uitstraling hebben. Niet zo gek dus dat bordeauxrood in huis steeds populairder is. Stijlvol en elegant!

Lees verder...

Woontrend: color blocking

Dat veel trends van de fashion catwalk overwaaien naar de interieurwereld bewijst deze opvallende nieuwkomer. Color blocking is back!

Lees verder...

Woontrend: botanical comfy

De botanische woontrend blijft! Dit najaar voegen we er een extra comfy sfeertje aan toe met warme kleuren, zachte materialen en shiny accenten.

Lees verder...

8x lichtpuntjes: dé verlichtingtrends van 2017

Van zwevende lampen tot gekleurde glazen lichtbronnen en van hout tot draadstaal: deze 8 verlichtingtrends zien we dit jaar terug in het interieur.

Lees verder...

De mooiste tassentrends voor najaar 2017

Wie wordt er niet een beetje ongelukkig van het najaar? Met deze mooie tassentrends begin je in no time weer te stralen als de zon!

Lees verder...

Muurdecoratie trends: iets nieuws voor aan de wand

Op zoek naar iets nieuws voor aan de muur? Bekijk hier de trends op het gebied van muurdecoratie!

Lees verder...

De mooiste woontrends

Dit najaar kunnen we ons hart weer ophalen aan de mooiste kleuren en nieuwste woonitems: deze trends willen we het liefst regelrecht kopiëren naar ons eigen interieur.

Lees verder...