Winter SALE | 5.500 producten, tot 60% korting

Shop nu
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

Trends

Zo blijf jij op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van wonen, koken en lifestyle.

Nieuwste artikelen

3x de populairste materialen voor in het interieur

Benieuwd welke materialen op dit moment populair zijn voor in het interieur? Wij zetten drie mooie trends op een rijtje.

Lees verder...

Sporttrend: trainen met wearables

Train gericht met een wearable. Dit draagbare computertje doet nauwkeurige metingen: van je hartslag tot je slaap en trainingen. Zo ga je actief van start!

Lees verder...

Foodtrend 2018: de winterbarbecue

Ook in de winter is barbecueën de ideale manier om een verrukkelijke maaltijd te bereiden. Met deze tips organiseer je een geslaagde winter BBQ.

Lees verder...

3x de mooiste badkamertrends van dit moment

De badkamer is een plek om even tot jezelf te komen of je om je dag goed te beginnen. Ook deze ruimte verdient dus aandacht. Wij zetten de drie mooiste trends op een rij.

Lees verder...

Woontrend: roze in huis

Het roze-virus heerst al een tijdje, maar in 2018 kunnen we er echt niet meer omheen. Veel interieurs krijgen een roze tintje. Wij gingen er ook mee aan de slag!

Lees verder...

Woontrend: pretty petrol

Van diepgroen gaan we steeds meer richting petrolblauw in huis. Wij laten zien dat petrol echt niet zo gedurfd is als het op het eerste gezicht lijkt!

Lees verder...

De mooiste tassentrends van 2018

Nieuw jaar, nieuwe tas! Van stoere dierenprints tot shiny metallic: deze tassen zijn helemaal hot en happening in 2018. Welke is jouw favoriet?

Lees verder...

Heart Wood: dé kleur van het jaar 2018

De kleurenkenners zijn unaniem: Heart Wood is dé kleur voor 2018. Wij hebben de nodige inspiratie paraat hoe je deze mooie kleur toepast.

Lees verder...

Trend: hexagon in het interieur

Of je het nu een hexagon, honeycomb of zeshoek noemt: deze vorm zien we de laatste tijd veel in het interieur. Deze zeshoekige woonitems zijn onze favoriet!

Lees verder...