Producten Ruimtes Hulp bij inrichten Inspiratie Nieuw Outlet
Terug naar Trends

Laat je interieur tot leven komen! Met die gedachte bundelen bloomon en fonQ de krachten. Want een mooie bos bloemen vraagt om een mooie vaas. Laat het boeket spreken en zorg voor een statement in jouw interieur. Met deze vazentrends laat jij jouw interieur dit najaar bloeien.

 

Ceramic Calm

Verbinding met de natuur is belangrijker dan ooit en dat zien we terug in de interieurtrends van dit najaar. Kalmte en rust in huis is waar je naar verlangt. Klassieke, warme tonen en natuurlijke materialen komen samen. Keramiek blendt perfect in in deze trend. Kies voor een grote keramieken vaas met organische vorm in een palet van aardse kleuren. Deze vaas matcht goed met de Original bos: een luchtig en speels design. Voor een extra minimalistische look verwijder je zoveel mogelijk bladgroen. De stelen zijn al op verschillende hoogtes afgesneden, zodat elke bloem de ruimte krijgt. Laat het boeket binnen met buiten verbinden en omarm de herfst!
 

1. Vaas: Bolia, Forma maat L. Bloemen: Original via bloomon. 2. Vaas: HKliving. Bloemen: Atelier via bloomon

 

Abstract Print

Een bevroren landschap waarin je letterlijk even stilstaat. Geïnspireerd door dierlijke structuren en de nomadische leefwijze uit deze trend zich in abstracte vormen in een neutraal kleurenpalet. Donkere contrasten, warme materialen en kunstige vormen zorgen voor geborgenheid en warmte in huis. Een opvallende, abstracte vaas zorgt voor een heus statement op tafel. Bij deze vaas past een eigentijds en artistiek boeket. De vaas speelt met de donkere vlakken en grillige structuren van dit Atelier design en maakt het geheel tot een eigenzinnig kunstobject. 

 

Graphic Green

Oriëntaalse invloeden met allure én strak design. Dat zien we dit seizoen samensmelten. Botanische sferen gaan hand in hand met grafische vormen in een kalme, groene sfeer. Het boeket mag er echt uitspatten met een grote designvaas als eyecatcher in het interieur. Door het creatieve ontwerp schik je het boeket trapsgewijs en krijgen de bloemen elk een eigen podium om de show op jouw dressoir te stelen. Deze flamboyante Deluxe bos pakt de hoogte met opvallende stelen. Het groene glas van de vaas zet de botanische stelen uit de bos nóg meer in de spotlight.   
 

1. Vaas: Pols Potten, Steps maat L. Bloemen: Deluxe via bloomon. 2. Vaas: Muuto, Kink. Bloemen: Pixie via bloomon.

 

Bold Pastel

Zachte pasteltinten in contrast met strak en humoristisch design. Deze suikerzoete trend zorgt voor instant happiness. Simpele, ronde vormen en speelse elementen creëren samen een verfrissende oase van rust. Kies daarom voor een vaas met een opvallend design, zoals de Muuto Kink. Voor deze lage vaas is de compacte Pixie bos een goede match. Een echte blikvanger voor op de salontafel of als centerpiece op je eettafel.
 


De krachten gebundeld

Benieuwd hoe je jouw favoriete vaas in jouw interieur stylet én hoe je jouw boeket tot leven laat komen? Bloemenexpert Ferdinand (bloomon) en interieurspecialist Ellemijn (fonQ) laten zien hoe jij jouw interieur dit najaar laat bloeien. Ze bundelen hun krachten en vertellen je alles over vazen, bloemen én interieur. Lees hier het interview! 
 

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ voordeelmail en ontvang wekelijks de laatste trends en tips.

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

fonQ x bloomon: Zó kies jij de perfecte vaas.

Een mooie bos bloemen verdient een mooie vaas. Bloemenexpert Ferdinand en interieurspecialist Ellemijn laten zien hoe jij jouw interieur laat bloeien.


Lees verder...

Shop de look: een oase van rust in huis

Kruip voor de warme kachel en laat je inspireren door de najaarstrend Frozen Times. Ga voor een ingetogen look van witte, neutrale en bruintinten voor rust in huis.


Lees verder...