Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

ACTIE: minimaal 10% korting op héél véél meubels, verlichting, woonaccessoires en meer!

Shop nu
Terug naar Trends
3x mooie muurdecoratie trends
Een portie inspiratie voor iets nieuws aan de wand.

Een interieur geef je een mooie finishing touch met een pronkstuk aan de muur. Denk aan grote wandobjecten of wandkleden, maar ook een letterbord of wandrekje is een mooie toevoeging aan een lege muur. Wij lichten drie mooie trends op het gebied van muurdecoratie uit!

 

Trend 1: grote wandobjecten

Het schilderij anno 2018 is een groot wandobject aan je muur. Zo heeft IXXI gave wandsystemen die je gemakkelijk in elkaar klikt. Alle losse kaartjes vormen samen een groot wandobject. Ook zien we geregeld posters van katoen opduiken. Botanische prints, exotische dieren en landschappen of nostalgische schilderingen in een nieuw jasje doen het altijd goed!
 

 

Trend 2: gepersonaliseerde borden

Een andere vorm van muurdecoratie die erg populair is, zijn memoborden, letterborden en pinborden. Hang je favoriete woondecoratie eraan op of personaliseer ze met jouw lievelingsquote. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

 

Trend 3: wandrekken en planken

Praktische eyecatchers, zoals wandrekken en wandplanken zijn trending en zien we veel terugkomen. Ze staan niet alleen leuk, maar zijn ook nog eens efficiënt. Stal je favoriete decoratie erop uit en gebruik ze als extra opbergplek; twee vliegen in een klap!
 

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

Shop de look: jungle werkkamer

Een tropische jungle boordevol shiny en boho statements: hoe fotogeniek en inspirerend wil je het hebben? We like!


Lees verder...

Dit wil je: een slaapkamer met een luxe hotelgevoel

Word elke dag ontspannen wakker nét als in een luxe hotel. Met de boutique chic trend breng jij luxe in de slaapkamer.


Lees verder...

6 tips voor meer gezelligheid in de woonkamer

De woonkamer is de meest centrale plek in huis waar we veel tijd doorbrengen. Mis je nog een beetje gezelligheid bij jou thuis? Deze tips helpen je!


Lees verder...