Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

3x stylen met de Zuiver bijzettafel

Door: redactie van fonQ

Naast de bank, als salontafel of als nachtkastje: een bijzettafel komt altijd van pas. De Two Tone bijzettafel van het Nederlandse merk Zuiver is razend populair. Het tafeltje is praktisch, neutraal en heeft door de geverfde poten een speels tintje. Wij vroegen drie woonbloggers deze mooie bijzettafel te stylen en dit leverde drie prachtige plaatjes op. Bekijk hieronder het eindresultaat en laat je inspireren!

 

De stemmen zijn geteld...


Wij vroegen welke styling met de Zuiver Two Tone bijzettafel jullie favoriet is. De stemmen zijn inmiddels geteld. Hieronder zie je het resultaat. De styling van Marlies viel het meest in de smaak: Marlies, van harte gefeliciteerd! Natuurlijk bedanken we Milou en Suzanne ook ontzettend voor hun deelname en de mooie foto's van de Zuiver bijzettafel!
 

Styling 1 door Marlies - 55% van de stemmen

Styling 2 door Milou - 21% van de stemmen 

Styling 3 door Suzanne - 24% van de stemmen

 
Onder de stemmers is een winnaar getrokken van de Zuiver bijzettafel t.w.v. € 79,- in een kleur naar keuze.
Deze persoon heeft via e-mail persoonlijk bericht gehad.

 

Styling 1 door Marlies

Blog: blog.mliees.com

Omdat er in mijn huis niet veel plek meer is voor het Zuiver Two Tone bijzettafeltje deed ik de styling en fotografie ervan bij vriendin Joàn thuis. Het hippe tafeltje met een wit blad en blondhouten pootjes met witte ‘dip’ staat perfect tegen de groenblauwe wand in haar lichte huis.

Om de mooie blankhouten pootjes te benadrukken koos ik voor een styling waarin dit hout terug komt. Ik gebruikte hiervoor een boomschijf met dezelfde houten kleur en kandelaars van licht hout met hetzelfde ‘dip-effect’ als de pootjes van het tafeltje. De witte kaarsen en trosanjers maken het geheel fris. Daarnaast voegde ik twee typische ‘Marlies-items’ toe: een kaartje aan de muur met een fijne tekst en een huisje van beton. In mijn eigen huis vind je ook veel quotes en huisjes terug. Zo is het tafeltje een beetje van mezelf en een beetje van en voor Joàn geworden.

 

Styling 2 door Milou

Blog: vanhetkastjenaardemuur.blogspot.nl

Ik heb gekozen voor een herfstige styling. Als tegenhanger van het zwart, heb ik gekozen voor witte accessoires van marmer en porselein. De donkerrode besjes, het kaarsje en de ijzeren letter 'A' van 'Autumn', maken samen een mooi tafereeltje. Op de achter- grond liggen een paar fijne kussens. Het tafeltje komt mooi uit op het zwart witte kleed, maar past, door zijn gedeeltelijk houten pootjes, eigenlijk overal goed bij. Doordat het een mooi formaat heeft (niet te groot, niet te klein) past het tafeltje op veel plekken en zal ik 'm dus overal in huis tot zijn recht kunnen laten komen.

Styling 3 door Suzanne

Blog: ensuus.blogspot.nl

Het Zuiver bijzettafeltje heeft inmiddels al meerdere plekken in huis gehad. Als nachtkastje, bijzettafel en knutseltafeltje voor mijn dochter van 4 jaar. Sinds wij de nieuwe bank hebben gekregen, doet hij samen met de boomstamkrukjes dienst als salontafel. Als je net zoals ik, vaak verandert in je interieur is dit dus een heel praktisch tafeltje.

Ik hou van de combinatie van licht hout en wit. Fris, maar toch ook sfeervol. Voor het nieuwe seizoen heb ik wat kleine details in mijn huis toegevoegd in een soort oranje/neon/roze kleur. De pootjes van het Zuiver tafeltje kregen net zoals het retro kinderstoeltje ook een randje in die kleur. Gewoon met masking tape! Ook dat is handig als je de kleur over een tijdje zat bent. Ander kussentje, kaarsje en randje masking tape en je huis ziet er weer heel anders uit.


Nog meer mooie bijzettafels van Zuiver!
 

156941
143983
Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig tot 5% korting!*

Deel dit inspiratieartikel:

Meer inspiratie

3x stylen met plaids & kussens van Zuiver

(VERLOPEN) Dat je qua styling met plaids en kussens alle kanten kunt, bewijzen woonbloggers Jessica, Marrit en Sandra wel. Stem op jouw favoriete styling en win!


Lees verder...

3x stylen met een letterbak

(VERLOPEN) Wij vroegen drie bloggers een displaykast van Bloomingville te stylen en een mooi plekje in huis te geven. Bekijk het resultaat ter inspiratie!


Lees verder...