Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

ACTIE: minimaal 10% korting op héél véél meubels, verlichting, woonaccessoires en meer!

Shop nu
Terug naar Bestellen

Hoe werkt het bestelling van een product bij een verkooppartner?

Bij elk product staat weergegeven of het wordt verkocht door fonQ of door een externe verkooppartner, respectievelijk: 'Verkoop door fonQ’ of 'Verkoop door […]'. Wanneer het product wordt aangeboden door een verkooppartner, kun je op de naam van de verkooppartner klikken om naar de informatiepagina van de verkooppartner te gaan.

De getoonde verkoopprijs van een externe verkooppartner is altijd de verkooprijs inclusief BTW en de verzendkosten. Er worden nooit aparte verzendkosten berekend voor producten van verkooppartners.

De producten van externe verkooppartners zijn altijd uitgesloten van promoties of kortingsacties die gelden in de fonQ webshop. De promoties en acties gelden alleen voor producten die aangeboden en verkocht worden door fonQ zelf.


Heeft deze informatie jou geholpen?

Heb je vragen over je bestelling of de status daarvan, neem dan contact op via het contactformulier.Antwoorden die anderen nuttig vonden