Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Outlet
Terug naar Betalen

Hoe werkt het betalen van een product van een verkooppartner?

Het betaalproces loopt altijd via fonQ. Je betaalt de gehele bestelling aan ons via de site, inclusief de artikelen van externe verkooppartners. Een eventuele terugstorting komt ook bij fonQ vandaan. Het betaalde bedrag wordt door ons teruggestort op dezelfde manier als waarop is betaald.

Bestellingen met producten van verkooppartners kunnen alleen betaald worden via iDEAL of creditcard. 

Je kan giftcards, kortingscodes of Freebees niet inwisselen in een bestelling met alleen producten van externe verkooppartners – inwisselen is dus wel mogelijk als je ook fonQ producten in je bestelling hebt. Je giftcard, kortingscode of FreeBees worden dan alleen toegepast op de artikelen die fonQ zelf verkoopt.

Contact met verkooppartner

Op de productpagina kun je gemakkelijk contact opnemen met de betreffende verkooppartner. Als je op de naam van de verkooppartner drukt, dan kan je via een contactformulier contact opnemen met de verkooppartner. De verkooppartner kan je dan de juiste informatie geven. 


Heeft deze informatie jou geholpen?

Heb je vragen over je bestelling of de status daarvan, neem dan contact op via het contactformulier.Antwoorden die anderen nuttig vonden