Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

Actie: tot 10% stapelkorting op heel veel cadeaus

Naar de cadeauzoeker
Terug naar Giftcards

Hoe gebruik ik mijn giftcard?

 

Benieuwd hoe veel saldo er op je giftcard staat? Kijk bij de saldo checker.

  • Plaats een product naar keuze in de winkelwagen
  • Selecteer de ontvangen versie van de fonQ giftcard en vul de code van de giftcard in. Het saldo van de giftcard wordt nu in mindering gebracht op het totaalbedrag. Let op: als je een giftcard gebruikt met een code van 19 cijfers, wordt het saldo niet direct in mindering gebracht. Dit gebeurt in 'Stap 4 - Betaalwijze'. 
  • Vul je gegevens in bij ‘Stap 2 – Uw gegevens’ en ga verder naar ‘'Stap 3 - Bezorgen' en daarna Stap 4 – Betaalwijze’ om de betaling af te ronden. 
  • In stap 4, bij de betaalwijze, kun je nogmaals voor de optie giftcard kiezen. Hier kun je de giftcardcode, je naam en de krascode invullen. Klik dan op de rode knop met de tekst 'Betalen'. De giftcard zal op deze manier verzilverd worden en je kunt het eventuele restbedrag bijbetalen via iDEAL of creditcard. Als je meer giftcards op één bestelling wilt gebruiken, dan herhaal je stap 4 door opnieuw te kiezen voor giftcard als betaalwijze. 
  • Let op: bewaar je giftcard tot je zeker weet dat je de bestelling wilt houden. Als je je bestelling terug stuurt, wordt het betaalde bedrag weer teruggestort op de giftcard die je hebt gebruikt bij je bestelling. 

Klik hier voor extra uitleg over het gebruiken van je giftcard. Hier vind je ook meer uitleg over het verzilveren van meerdere giftcards op één bestelling. 

Als er na het plaatsen van je bestelling nog een bedrag op je giftcard over blijft, dan kan je die gebruiken bij een volgende bestelling. Je kunt je giftcard helaas niet gebruiken om te betalen in de Showroom. 

Giftcards zijn helaas niet bruikbaar voor de aankoop van partnerproducten. 


Heeft deze informatie jou geholpen?

Heb je vragen over je bestelling of de status daarvan, neem dan contact op via het contactformulier.Antwoorden die anderen nuttig vonden