Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

Actie: tot 10% stapelkorting op heel veel cadeaus

Naar de cadeauzoeker
Terug naar Levertijd en bezorging

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

Wanneer je niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt de bestelling bij de buren afgeleverd of het pakket wordt de volgende dag nogmaals aangeboden.

Ben je bij de tweede afleverpoging niet aanwezig, dan wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. PostNL doet in dit geval een notificatie in de brievenbus, zodat je de bestelling zelf kunt ophalen.

TIP: Laat de bestelling op het adres bezorgen waar je overdag aanwezig bent door een ander afleveradres in te voeren, bijvoorbeeld op je werk.

Wordt je pakket afgeleverd met onze alternatieve transportdienst Van den Heuvel transport omdat deze te groot is voor bezorging met PostNL, dan wordt er een briefje achtergelaten met het telefoonnummer van onze klantenservice zodat je kunt bellen om een nieuwe bezorgafspraak te maken.

Als je pakket bezorgd wordt met Extra @ Home van PostNL, dan ontvang je een e-mail met een bezorgkalender waarop je zelf een nieuwe bezorgdatum kan kiezen.  


Heeft deze informatie jou geholpen?

Heb je vragen over je bestelling of de status daarvan, neem dan contact op via het contactformulier.Antwoorden die anderen nuttig vonden