Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

ACTIE: minimaal 10% korting op héél véél meubels, verlichting, woonaccessoires en meer!

Shop nu
Terug naar Retourneren

Mag ik alle artikelen altijd retourneren?

Je hebt een zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van je bestelling. In deze periode kan je aan ons kenbaar maken dat je de overeenkomst wilt ontbinden. Na ontbinding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Mocht je de producten gebruiken op een manier die verder gaat dan noodzakelijk is om de producten te beoordelen, kunnen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen.

Sommige artikelen zijn uitgezonderd als de gesealde verpakking is geopend. 
- Cosmetische artikelen (zoals crème, make-up, lotion, gel, shampoo) mogen, om redenen van hygiëne, alleen geretourneerd worden mits de verzegeling na levering niet is verbroken.
- Persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals haarverzorging, massageapparaten, thermometers en oordopjes) mogen, om redenen van hygiëne, alleen geretourneerd worden mits de verzegeling na levering niet is verbroken.


Heeft deze informatie jou geholpen?

Heb je vragen over je bestelling of de status daarvan, neem dan contact op via het contactformulier.Antwoorden die anderen nuttig vonden