Voor 11:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

fonQ in 10 antwoorden

1. Hoe lang bestaat fonQ?

In 2003 zijn we gestart met fonQ.nl. Daarnaast heeft fonQ webshops in België en Duitsland.
 

2. Wat is fonQ?

Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. fonQ is vier keer verkozen tot beste webshop in wonen tijdens de ABN AMRO Webshop Awards. Daarnaast is fonQ verkozen tot beste webshop van het jaar 2021 en beste webshop in Wonen tijdens de Shopping Awards.
 

3. Wat betekent 'fonQ' eigenlijk?

fonQ beschrijft iets geheel eigens. Het staat voor net even anders dan anders zijn, die leuke knipoog of die unieke twist.  Het is een korte, krachtige naam waaruit de energie en uitstraling van onze organisatie spreekt. Het weerspiegelt de kracht van specialisme en service per productgroep. 
 

4. Waar staat fonQ voor?

fonQ werkt continu aan een verrassend en veelzijdig assortiment. Wij willen het winkelen voor in en om het huis slimmer, makkelijker en leuker maken. 
 

5. Hoeveel mensen werken er bij fonQ?

Er werken ruim 250 mensen bij fonQ.
 

6. Hoe is het om bij fonQ te werken?

fonQ is een jonge onderneming vol ambitie. We willen top of mind zijn als dé specialist in het domein: ‘alles voor in en om het huis’. Daarom werken bij fonQ stuk voor stuk specialisten die goed zijn in hun vak. Jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied staat voorop. We gaan net een stap verder dan anderen en houden trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We hebben passie voor onze producten en denken graag in mogelijkheden. Zowel naar onze klanten toe als collega’s onderling heerst een persoonlijke en toegankelijke sfeer.
 

7. Kun je een aantal merken uit het fonQ assortiment noemen?

fonQ biedt een breed, diep, actueel en 'op de trend' assortiment. Dit bestaat uit een mix van functionele producten en esthetische producten. In ons assortiment vind je ruim 750 toonaangevende merken, zoals: HAY, Muuto, Le Creuset, KitchenAid, Zuiver, Moleskine, Kartell, fatboy, Weber, Brabantia, iittala, Jamie Oliver, Simplehuman en nog heel veel meer.
 

8. Waar is fonQ gevestigd?

Het hoofdkantoor van fonQ is centraal gevestigd in Utrecht, vlak langs de A2. Het kantoor, de showroom en het magazijn zijn gevestigd in één gebouwencomplex op Reactorweg 53.
 

9. Waarin onderscheidt fonQ zich?

fonQ is dé online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Door middel van een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie nemen we inricht-onzekerheden weg. We bieden producten voor verschillende prijsklassen, woonruimtes en woonstijlen.
 

10. Waarom zou ik samenwerken met fonQ?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe merken die goed bij fonQ passen en waarmee we ons assortiment voor in en om het huis kunnen uitbreiden. Daarnaast gaan we graag samenwerking aan met partners. Het is ons doel om e-tailen naar een hoger niveau te tillen en dat doen we graag met anderen. Lees hier meer informatie over het verkopen van jouw producten via het fonQ Partners-platform. Wil je dat we jouw product in ons assortiment opnemen? Neem dan contact op via dit formulier.