Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

2. Is er speciaal voor klanten

Wij vragen ons als organisatie regelmatig af waarom we bestaan en waarom we doen wat we doen. Niet zozeer om filosofische redenen, maar omdat we de volgende vraag dan kunnen beantwoorden: we bestaan, omdat we er zijn voor de klant.
 
Sterker nog, wij zijn er speciaal voor klanten. Wij geloven erin dat als een klant belt met een product gerelateerde vraag, wij deze persoon alles over het product kunnen vertellen en dat wanneer een product niet voldoet aan de wensen van de klant, wij hem één of meerdere alternatieven kunnen adviseren. Dit vraagt interesse en betrokkenheid van onze collega’s, een betrokkenheid die verwacht wordt van een specialist, een expert in speciaalzaken.
 
Deze focus en betrokkenheid verwachten wij van alle collega’s. Wij geloven er in dat al onze werkzaamheden en verbeteringen uiteindelijk ten goede komen aan het hoogste doel: de klant.