Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

4. Dat werkt prettig


Als e-tailer weten wij dat er verschillende soorten klanten zijn. De klant die precies weet wat ze wil, mensen die graag geadviseerd willen worden of klanten die graag overtuigd worden op het punt te staan de juiste aankoop te doen.
 
Voor alle soorten klanten wordt de klantenservice getraind om zich te kunnen inleven in de behoefte van de klant en zijn onze developers bezig om de webshops zo klantvriendelijk mogelijk in te richten. Wij geloven dat prettige samenwerking ontstaat uit betrokkenheid en begrip. Maar wij geloven ook in een derde factor: fun.
 
Daarom nemen wij onszelf niet te serieus en is er in de organisatie ruimte voor creatieve ideeën, feestjes en sportevenementen. Met elkaar, maar ook met partners. Wij geloven dat een hoge mate van werknemerstevredenheid in een servicegerichteorganisatie leidt tot hogere klanttevredenheid. Waarom zouden we anders met collega’s omgaan dan klanten?