Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.
inloggen

Nieuwe klant? Begin hier

7. Ontwikkel met fonQ mee
 

Als organisatie is fonQ continu in ontwikkeling. Enerzijds zijn we met onze merken bezig, het uitbreiden en verbeteren van de assortimenten, anderzijds werken we aan het optimaliseren van onze e-commerceprocessen, om nog klantvriendelijker te worden. Ons vak, e-tailen, bestaat nog niet zo lang, dus we vinden veel zelf uit.

Ons gedreven en enthousiaste team maakt dit mogelijk. Samen met de organisatie levert elke collega zijn bijdrage om de markt te verbeteren en klanten te verbazen. Wij zien dat in dit proces onze collega’s persoonlijk ook ontwikkelen en dat zij net als fonQ elke dag een beetje beter worden in wat ze doen.

FonQ is als organisatie een onderdeel van een groter netwerk. Ook leveranciers en andere partners dragen bij aan de service die wij willen leveren. Daarom staan we als organisatie altijd open voor samenwerking en geloven we dat door samenwerking e-commerce en e-tailen naar een hoger niveau getild kan worden en onze service nog beter kan worden.