Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Voor een optimale gebruikservaring raden wij aan Chrome of Firefox te gebruiken.

Actie: tot 10% stapelkorting op heel veel cadeaus

Naar de cadeauzoeker

Pers & PR


fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ!  We zitten altijd bovenop de laatste trends en nieuwste producten. Heb je beeldmateriaal of productinformatie nodig? Wij hebben een uitgebreide beeldbank, dus neem gerust contact met ons op.  

We begrijpen als geen anders dat een deadline een deadline is. Daarom proberen wij dan ook razendsnel te reageren. Daarnaast denken we natuurlijk graag met je mee wanneer je input voor een shoppingpagina of themabijlage nodig hebt. Mocht je producten willen lenen voor een shoot, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. 

Wil je onze persberichten ontvangen, beeldmateriaal aanvragen of samen een leuke actie opzetten? Neem dan contact op via:
T | 030 - 760 41 50
Ecommunicatie@fonq.nl