Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen*
Beste online winkel in Wonen 2022
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen*
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Beste online winkel in Wonen 2022
fonQ is uitgeroepen tot beste webshop bij de Shopping Awards 2022 en ABN AMRO Retailer of the Year 2022 in de categorie ‘Wonen’.
Praktische opbergers
Ladesystemen, Opbergboxen, Opbergers met deksel, Opbergkisten, OpbergmandenLadesystemen, Opbergboxen, Opbergers met deksel, Opbergkisten, Opbergmanden
Kasten  
Keukentrolleys, Kledingskasten, Ladekasten, Opbergkasten, Schoenenkasten
Voor aan de muur  
Wandhaken, Wandrekken, Wandplanken
Tuin opbergers  
Containerombouw, Houtopslag, Kussenboxen, Tuinkasten, Alle tuin opbergers
Inspiratie & advies  
3 handige opbergtips voor een opgeruimd huis, Een clean wandrek vol met pastelkleurige items, Zó style je je dressoirkast op twee manieren

Populaire categorieën

Neem een kijkje in ons ruime assortiment


Praktische opbergers

Dé oplossing om geordend door het leven te gaan.


Tips & inspiratie

Laat je inspireren door handige tips en leuke ideeën voor jouw opbergruimte.

3 handige opbergtips voor een opgeruimd huis

Een opgeruimd huis betekent een geordend leven. Wij helpen je een handje en geven je een aantal handige opbergtips.

Lees verder

Ga je verhuizen? 10 praktische inpaktips

Verhuizen betekent chaos, ongeregeldheden en stress. Maar, inpakken gaat je met deze tips gemakkelijk af. Zo komen al je spullen heelhuids over!

Lees verder

5x schoonmaaktips voor in huis

Wist je dat er simpele trucs zijn om het huis er in een mum van tijd frisser uit te laten zien? Met deze 5 schoonmaaktips is het huis zo weer spik en span.

Lees verder

 

Opbergruimte creëren

Het hebben van extra opbergruimte is voor iedereen een droom. Wist je dat je eenvoudig op vele plekken opbergruimte kunt creëren door een paar slimme tips & tricks? Er zijn veel opbergsystemen waarvoor je weinig ruimte nodig hebt, maar tegelijkertijd veel kunt opbergen. Een heleboel plekken in huis die je eigenlijk niet gebruikt, kun je eenvoudig omtoveren tot opbergruimte. Natuurlijk is het ook slim om te kijken naar de opbergruimte die je al hebt. Is dit allemaal al zo efficiënt mogelijk ingedeeld? Dan hebben wij een aantal tips om meer opbergruimte te creëren! 

 

Ruimte voor opbergen in de woonkamer

Krijg je maar geen rust in huis doordat er veel dingen niet opgeruimd zijn? Kijk dan eens naar mooie opbergboxen die in jouw woonstijl passen. In opbergboxen met een deksel kun je snel dingen opruimen zodat deze handig uit het zicht zijn. Heb je een open kast maar vind je deze lastig in te richten? Lees dan eens onze tips voor het inrichten van een open kast. Naast opbergruimte voor in de woonkamer zijn er ook genoeg mogelijkheden voor opbergruimte in bijvoorbeeld de hal of een andere ruimte. Zo zijn er handige schoenenkasten en voorraadkasten die mooi staan én tegelijk alle spullen uit het zicht houdt. Ga snel aan de slag!