Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Sale
Toiletaccessoires
Toiletborstels, Toiletrolhouders, Toiletbutlers, Toiletmatten, ZeepdispensersToiletborstels, Toiletrolhouders, Toiletbutlers, Toiletmatten, Zeepdispensers
Sanitair  
Hangende toiletten, Toiletmeubels, Toiletzittingen, Fonteinen, Wastafels
Interieur  
Spiegels, Plafondlampen, Opbergers, Wandplanken, Fotolijsten


Bekijk de populairste categorieën 

Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

 

Meer producten voor het toilet

Maak ook van het kleinste kamertje in huis wat moois.

 

Inspiratie voor het toilet

Laat je inspireren door de laatste trends en handigste tips.

3 tips voor een comfortabel en mooi toilet

Wist je dat je in je leven gemiddeld drie jaar op het toilet zit? Reden genoeg om van dit ondergeschoven kindje een stijlvol plekje te maken!

Lees verder

3x de mooiste badkamertrends van dit moment

De badkamer is een plek om even tot jezelf te komen of je om je dag goed te beginnen. Ook deze ruimte verdient dus aandacht. Wij zetten de drie mooiste trends op een rij.

Lees verder

Badkamer trend: zwarte badkameraccessoires

Zwarte badkameraccessoires: een trend waar je niet meer omheen kunt! Met een paar zwarte items voorzie je jouw badkamer direct van een nieuwe, moderne look.

Lees verder


Inspiratie voor je toilet

Wist je dat we maar liefst twee tot drie jaar van ons leven doorbrengen op het toilet? Tijd om van het (op de meterkast na) kleinste kamertje in huis een fijne plek te maken! Met wat toilet inspiratie maak je snel en gemakkelijk een verandering in jouw wc. Wil je drie tips lezen voor een comfortabel toilet? Vind de tips in ons online inspiratiemagazine: 3 tips voor een comfortabel en mooi toilet

 

Toilet inrichting ideeën

In de wc zijn vaak niet veel spullen te vinden. Om te zorgen dat het toilet toch een fijn plekje wordt, kun je het aankleden met mooi accessoires. Zwarte accessoires, zoals een zeeppomp en toiletrolhouder, zijn helemaal van nu. Leuke fotolijsten maken de wc persoonlijk en ook toiletmat geeft direct sfeer. Zorg ervoor dat de toiletmat matcht met de handdoekjes naast de kraan in de wc om één stijl te creëren. Heb je ruimte voor een wandplank? Doen! Hier kun je leuke accessoires op neerzetten of lekkere geurstokjes. Ook met een (geur)kaars zit je altijd goed!