Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

Top 10 best verkochte brievenbussen

Heb je de bus gemist? In onze top 10 populairste brievenbussen komt je post altijd netjes en in stijl aan.

De perfecte brievenbus kopen

Ben jij net verhuisd en ontbreekt er nog een brievenbus aan de weg? Of is de bestaande bus wel aan vervanging toe? Bij fonQ ben je aan het juiste adres voor een nieuw exemplaar! Of je nu op zoek bent naar een staande brievenbus voor in de voortuin of een wandbrievenbus voor naast de voordeur: je hebt volop keuze uit allerlei vormen en maten. Zo kun je terecht voor de moderne en strakke uitstraling van een RVS brievenbus. Mooi in een strakke tuin of als brievenbus bij een bedrijvenpand. Meer landelijk en gecamoufleerd is een groene brievenbus. Dit is eigenlijk een klassieker. Ontvang je veel pakketten en wil je niet meer in de weer met pakketpunten? Dan is een pakketbrievenbus een goede keuze. Deze is ruim en werkt in feite als een kluis. Je merkt al: de keuze is ruim!

Gouden brievenbus

Het kan ook zijn dat je de post liever door de deur laat bezorgen. Dan heb je een brievenbusklep nodig. Deze wordt ingebouwd in de deur. Ook hier kun je gaan voor klassiek RVS, wat eigenlijk nooit misstaat. Maar wat dacht je van een goudkleurige messing brievenbusklep? Op een klassieke voordeur staat messing een tikje brocante en op een kunstig gekleurde deur voegt het een extra funky touch toe. Een brievendus is dus niet zo maar een brievenbus!

  

Een brievenbuspaal kopen

Tot slot vind je bij fonQ een handige brievenbuspaal als je die wandbrievenbus toch liever aan de weg plaatst. En als je genoeg hebt van een gekreukte krant, hang je onder de bus een krantenrol, zodat de bezorger de krant hier opgerold in kan plaatsen. Zo pas je de brievenbus helemaal aan aan jouw wensen!