Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Sale

Top 10 best verkochte tafellampen

Zoveel verschillende tafellampen, dat is lastig kiezen. Hier vind je de 10 best verkochte tafellampen van dit moment om je een handje te helpen.

Tafellamp kopen

Dat ene donkere hoekje in de woonkamer voorzien van gezellig licht, doe je eenvoudig met een tafellamp. Zelfs wanneer de lamp niet brandt, is het vaak al een plaatje om naar te kijken en een leuk woonaccessoire op zichzelf. Of jouw huis nu modern, industrieel of klassiek is ingericht, op fonQ is er voor elk interieur een passende tafellamp te vinden. Er is een ruime keuze uit diverse merken, soorten en prijsklassen.

Tafellampen voor slaapkamer tot babykamer

Bedenk je, voordat je een tafellamp aanschaft, waar je deze neer wilt zetten. Hoeveel licht heeft de ruimte nodig? Wil je gaan voor praktisch, of sfeerlicht? Een tafellamp kan bijvoorbeeld ook prima gebruikt worden als nachtlampje op de slaapkamer. Als het belangrijk voor je is dat je de lamp eenvoudig kunt verplaatsen, kijk dan eens naar een tafellamp die werkt op batterijen. Ook op de babykamer is een tafellamp een welkom woonaccessoire. In deze ruimte wil je namelijk niet alleen afhankelijk zijn van een groot, fel licht, maar ook kunnen spelen met zachter, geconcentreerder licht.

Diverse merken tafellampen

Wil je gaan voor een tafellamp die je niet in ieder huis zult tegenkomen? Neem dan eens een kijkje bij het merk Seletti: hier ga je ongetwijfeld een exemplaar vinden die een unieke touch geeft aan jouw interieur. Lucide is een merk met oneindig veel keuze in tafellampen in verschillende stijlen: van stoer tot simpel en van chique tot klassiek. Voor elk interieur en elke ruimte is er altijd een passend merk dat past bij jouw smaak.