Producten Ruimtes Inspiratie & advies Nieuw Outlet
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen*
Beste online winkel in Wonen 2022
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen*
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Beste online winkel in Wonen 2022
fonQ is uitgeroepen tot beste webshop bij de Shopping Awards 2022 en ABN AMRO Retailer of the Year 2022 in de categorie ‘Wonen’.

Top 10 populairste afvalscheiders

Doe groen en haal een wit voetje bij Moeder Natuur

Afvalscheider kopen

Draag een steentje bij aan het milieu en begin met het scheiden van afval. Door afval te scheiden, kunnen materialen makkelijker gerecycled worden. Daarmee besparen we nieuwe grondstoffen en energie. Wanneer je afval scheidt, blijft er minder restafval over. Dat is positief, want het verwerken van restafval kost veel energie en dat stimuleert helaas het broeikaseffect. Bij fonQ verkopen we verschillende typen afvalscheiders. Je kunt kiezen uit afvalemmers met twee, drie of vier binnenemmers

Top 10 populairste afvalscheiders

Het is belangrijk om vooraf te bedenken welke soorten afval je allemaal wil scheiden. Als je veel soorten afval scheidt, is je prullenbak tenslotte minder snel vol dan wanneer je alleen GFT-afval apart houdt. Benieuwd naar meer tips, bijvoorbeeld over het inleveren van gescheiden afval? Lees dan eens dit artikel. In deze top 10 populairste afvalscheiders vind je verschillende soorten afvalemmers. De afvalscheiders van Brabantia zijn bijvoorbeeld heel stijlvol en dankzij de losse binnenemmer makkelijk te legen en reinigen. Die van Brabantia bevestig je makkelijk in je keukenkast en neem je met een handvat overal mee naar toe. Weet je na het zien van deze top tien nog niet welke afvalscheider past bij jouw huishouden? Lees dan onze koopgids: Waar let je op bij het kopen van een afvalemmer?