Producten Ruimtes Inrichten Inspiratie Sale

Top 10 populairste bankjes

Twijfel je welk bankje je in de hal of woonkamer wilt zetten? We zetten voor jou onze top 10 bestverkochte bankjes van dit moment op een rij!

Top 10 populairste bankjes

We hebben allemaal een bankjes nodig in huis, al is het niet om even de schoenen op uit te doen of om even uit te rusten. Maar hoe vind je nou het perfecte bankje dat bij jouw interieur past? Daar helpt fonQ bij. Bekijk hier onze top 10 populairste bankjes en misschien zit daar al de ideale bank voor jouw interieur bij!

Welk bankje past bij mijn interieur?

Een bankje is het perfecte item om het interieur in bijvoorbeeld de hal of de woonkamer op te vullen. Het maakt niet alleen je interieur compleet, maar is ook handig om de schoenen op uit te doen of om even lekker op te zitten. Toch kan het lastig zijn om een bankje te kiezen, welke past nou goed bij mijn interieur? Als je houdt van een industriële stijl dan is het ook een goede keuze om te gaan voor een industrieel bankje. Kies in dit geval voor een leren bank of een metalen bank. Heb je liever een wat modernere of Scandinavische stijl? Kies dan voor een houten bankje of een fluwelen bankje. Wij hebben met ons brede assortiment alle stijlen bankjes zodat jij zeker het perfecte bankje zult vinden voor jouw interieur. Bekijk daarom voor inspiratie ook deze top 10 populairste bankjes!

Verschillende soorten bankjes

Een bankje hoef je natuurlijk niet alleen te kiezen op basis van stijl. Je kunt ook bankje bijvoorbeeld ook kiezen op basis van kleur. Heb je een licht interieur dan kan het mooi zijn om te gaan voor een lichte bank, dus bijvoorbeeld een wit bankje of een beige bankje. Op dit moment zijn zwarte bankjes helemaal on trend. Kies dus zelf of je mee gaat met de trends of gewoon blijft bij je eigen woonstijl. Zet bij je bankje een schoenenrek, een kapstok of leg er een leuk vloerkleed bij en je ruimte is helemaal af.