Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

Top 10 populairste salontafels

Met zoveel salontafels verlies je soms de focus. Hier onze top 10 populairste salontafels van dit moment!

Top 10 populairste salontafels

Het is altijd fijn om een mooie tafel bij je bank te hebben staan. Het is handig om iets op te zetten, dient als decoratie en is heel fijn om ’s avonds je voeten op uit te rusten. Maar waar moet je beginnen? Daarvoor hebben we de top 10 populairste salontafels om je op weg te helpen!

Welke salontafel past bij mijn interieur?

Je salontafel moet natuurlijk wel bij je interieur passen. Je kunt je salontafel kiezen op basis van verschillende kenmerken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen op basis van stijl. Heb je namelijk een industriële stijl dan is het de beste keuze om een industriële salontafel te kiezen. Dit kun je doen door te kiezen voor een metalen en/of zwarte salontafel. Hou je meer van een scandinavische woonstijl? Ga dan voor een witte of licht houten salontafel. Bij fonQ hebben we met ons brede assortiment genoeg keuze zodat jij zeker de salontafel zult vinden die bij jouw interieur past.

Verschillende soorten salontafels

Een salontafel hoef je natuurlijk niet alleen te kiezen op basis van de stijl. Je kunt ook je salontafel selecteren op basis van vorm. Op dit moment is een ronde salontafel de trend. Zet bijvoorbeeld twee ronde salontafels bij elkaar voor een speelse look! Natuurlijk heb je ook nog de rechthoekige salontafel. Als je graag voor de klassieke look wilt gaan dit is deze zeker de beste keuze. Verder kun je ook je salontafel selecteren op basis van materiaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten salontafel of voor een moderne look een marmeren salontafel. Bij fonQ hebben we het allemaal en we bieden je ook keuzehulp. Geen zorgen dus als je twijfels hebt en niet weet wat goed bij je woonkamer past. Daarom hebben we onder andere deze top 10 populairste salontafels om jou verder te helpen!