Producten Ruimtes Inspiratie & advies Nieuw Outlet
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen*
Beste online winkel in Wonen 2022
Inklappen
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Producten die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd. Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen.
Gratis retourneren binnen 30 dagen*
Niet tevreden? Je mag je producten kosteloos retourneren indien je binnen 30 dagen na ontvangst de retour bij ons aanmeldt.
Beste online winkel in Wonen 2022
fonQ is uitgeroepen tot beste webshop bij de Shopping Awards 2022 en ABN AMRO Retailer of the Year 2022 in de categorie ‘Wonen’.

Top 10 populairste trampolines

Met deze trampolines spring jij een gat in de lucht!

Een nieuwe trampoline kopen?

Met een fijne trampoline spring je, zonder moeite, een gat in de lucht! Je vindt trampolines in allerlei verschillende maten en vormen: van een rechthoekige trampoline die is ingegraven in de grond tot een ronde trampoline die er boven staat en waar je met een trapje op klimt. Naast inground trampolines, die zijn ingegraven, zijn er ook flatground trampolines, die helemaal gelijk zijn aan de grond. Zo vind je precies de trampoline die past in jouw tuin en bij jouw kinderen.

Top 10 populairste trampolines bij fonQ

In deze toplijst vind je de 10 populairste trampolines bij fonQ. Zo zijn er trampolines met veiligheidsnet, maar ook zonder. Er zijn verschillende merken die mooie trampolines maken. Zo zijn de trampolines van BERG en de trampolines van EXIT erg geliefd. Van klein tot groot: voor elke leeftijd en elke tuin is er wel een trampoline te vinden! En wordt het weer slechter, maar wil je de trampoline nog wel mooi houden? Je hoeft hem niet helemaal naar binnen te verplaatsen. Je kan er gewoon een handige trampolinehoes omheen doen! Zo blijft de trampoline mooi en is hij minder snel aan vervanging toe.