Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Beste online winkel in Wonen 2024

Top 10 populairste vloerkleden

Lastig kiezen, zoveel vloerkleden. Bekijk hier onze top 10 populairste vloerkleden.

Top 10 populairste vloerkleden

Vloerkleden zijn een essentieel item in ons interieur. Heb je inspiratie nodig of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Bekijk dan onze top 10 vloerkleden en misschien vind je daar wel iets tussen wat helemaal bij jou past! 

Welk vloerkleed past bij mijn interieur?

Je vloerkleed moet natuurlijk wel bij je interieur passen. Met ons brede aanbod bij fonQ zul je zeker vinden wat je nodig hebt. Sorteer in de filters bijvoorbeeld op woonstijl of materiaal. Op deze manier kun je gelijk kijken naar een selectie die het geschiktst voor jouw interieur is. Een vloerkleed kan veel doen voor een ruimte. Het kan je ruimte kleur geven, sfeer geven of het kan ook gewoon lekker zacht zijn om op te lopen wanneer ’s avonds eindelijk de schoenen uit gaan! Daarom is het belangrijk om het goede vloerkleed te kiezen die bij jou past. Daar helpt onze top 10 populairste vloerkleden bij. Bekijk voor meer inspiratie ook eventueel onze tips over hoe je het beste een vloerkleed uit kunt kiezen

Verschillende soorten vloerkleden

Niet alleen moet de kleur van het vloerkleed bij je interieur passen, maar ook de vorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rond vloerkleed om de rechte lijnen in het interieur te onderbreken. Kies voor een aparte vorm vloerkleed of een vintage vloerkleed zodat je je interieur ook een extra tintje kunt geven. Natuurlijk is de textuur van een vloerkleed ook belangrijk. Een voorkeur kan uitgaan naar een zacht vloerkleed zodat je er met blote voeten op kunt lopen. Zo zijn er veel opties om te overwegen wanneer je een vloerkleed gaat kopen. fonQ heeft daarom een top 10 vloerkleden om je daarmee één stapje verder te helpen!